Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Chyba coś się popierdoliło tym, którzy usprawiedliwiają samochód.
Jeżeli nie ma sygnalizacji świetlnej, a w tym przypadku nie było dla samochodu, to kierujący ma się bezwzględnie stosować do znaków.
Całe to gdybanie jakie światło miał motocyklista to o kant dupy można potłuc, nigdy kurwa nie widzieliście skrzyżowań ze światłami w mniej standardowej konfiguracji? A może akurat zmieniło mu się czerwone na pomarańczowe, a w momencie przejazdu już miał zielone? Znawcy wypierdalać do policji, na pewno sie wasze talenty nie zmarnują.
Kara śmierci i chuj.
Bla Bla Bla, kierowca się kurwa znalazł. Nigdy nie widziałeś skrzyżowań z sygnalizacją i znakami? Do czego najpierw się stosujemy? Auta na głównej miały czerwone. Nie widać świateł dla żółtego samochodu, ale pewnie miał zielone. Bo przecież raczej każdy, kto dojeżdża do podobnego skrzyżowania, a nie ma zielonego to uważa. Czyż nie tak? A znaki pewnie są po to, że np. o 20 jak już nie ma ruchu to walą światła tylko migające pomarańczowe i wtedy stosujemy się do znaków. Pozdro, poćwicz!
Obejrzałem filmik 263 razy, z czego 86 razy w slow motion (btw. a dlaczego go tu nie ma???) i wychodzi na to, że: pojazdy po prawej od żółtego auta miały czerwone i stały (widać przez chwilę i auta i sygnalizację), to samo pojazdy po lewej, dodatkowo widać chyba przez ułamek sekundy sygnalizację dla pieszych przechodzących równolegle do stojących aut (też było czerwone). Więc pierdolnięty motocyklista powinien stać, a nie zapierdalać. Co do kierowcy żółtego auta - na ulicę to On w ogóle nie powinien wyjeżdżać, ale skoro już mu się zachciało to ŻADNEGO BŁĘDU W TYM AKURAT MIEJSCU NIE POPEŁNIŁ bo miał zielone.
Inna wersja może być taka:
Światła w tym miejscu są tylko ze względu na przejście dla pieszych, a droga, z której wyjeżdża żółty, nie jest "podpięta" pod te światła. Ot, po prostu ma znak "ustąp pierwszeństwa" i nic więcej. Jednak jako, że akurat auta stały na czerwonym, a droga, z której wyjeżdża, znajduje się pomiędzy sygnalizacjami, to chce skorzystać z okazji i wyjeżdża. I tu również MOTOCYKLISTA POWINIEN STAĆ A NIE JECHAĆ.
Jakby nie było - motocyklista pojechał na czerwonym i to jego błąd. Pewnie myślał sobie "skoro nikt nie przechodzi to po chuj będę się zatrzymywał"...
tak wg. mnie wyglądało to skrzyżowanie - chociaż nie jestem pewien tych pytajników bo na filmiku gówno widać - ale jeden huj bo mogą być światła bezkolizyjne - i nie ważne czy skuter czy tam motor miałby czerwone lub zielone to i tak nie rozumiem idioty w żółtym gracie - jest czerwone na głównej więc co się wpierdala na skrzyżowanie ? ewidentnie jego wina
tak ciężko zobaczyć że on wyjezdzając ze swojej jezdni nie ma świateł, ale tylko znak ustąp pierwszeństwa ? światła tyczą się tych co co stoją na głównej - ale to i tak nie upoważnia go do wjeżdzania na skrzyżowanie bo ma qwa czerwone - założe się że gdyby nei ten skuter to przejechałby na tym czerwonym i tyle
ja nie jestem ekspertem, pisze jak mi się wydaje i licze na dyskusje - a wszystkim pseudo-ekspertom, ważniakom i mędrcom od 7 boleści powyżej mówie: wypierdalać
Niezłą masz fantazję. Skąd u ciebie pomysł na to, że ta sygnalizacja była dla skrzyżowania, gdzieś tam obok? Materiał mamy ograniczony, rozumiem, ale... bez przesady.no ja pierdole, nie moge więc posłuże się paintem
Obrazek
tak wg. mnie wyglądało to skrzyżowanie
(...)
ewidentnie jego wina
Niezłą masz fantazję. Skąd u ciebie pomysł na to, że ta sygnalizacja była dla skrzyżowania, gdzieś tam obok? Materiał mamy ograniczony, rozumiem, ale... bez przesady.
wiem i rozumiem, dlatego napisałem że nie jestem pewien tych pytajników - lecz bardzo wątpie by te światła były tylko dla samego przejścia dla pieszych, więc musi tam być jakieś skrzyżowanie bo innego wyjaśnienia nie widze
tak wg. mnie wyglądało to skrzyżowanie - chociaż nie jestem pewien tych pytajników bo na filmiku gówno widać - ale jeden huj bo mogą być światła bezkolizyjne - i nie ważne czy skuter czy tam motor miałby czerwone lub zielone to i tak nie rozumiem idioty w żółtym gracie - jest czerwone na głównej więc co się wpierdala na skrzyżowanie ? ewidentnie jego wina
tak ciężko zobaczyć że on wyjezdzając ze swojej jezdni nie ma świateł, ale tylko znak ustąp pierwszeństwa ? światła tyczą się tych co co stoją na głównej - ale to i tak nie upoważnia go do wjeżdzania na skrzyżowanie bo ma qwa czerwone - założe się że gdyby nei ten skuter to przejechałby na tym czerwonym i tyle
OKURWA... co Ty pierdolisz... Żółty nie miał świateł ale miał czerwone... Buahaha... Ale jeszcze lepsze jest to, że "jest czerwone na głównej więc co się wpierdala na skrzyżowanie?"
A na każdym, zwykłym skrzyżowaniu jak jest? Jak np. Ci na głównej mają czerwone, to Ci z bocznych mają zielone. A czy żółty miał światła na wylocie - nie wiadomo, na początku z daleka nie widać, potem z bliska filmujący "sprytnie" oimija miejsca, w których mogły być sygnalizatory. Ale to nie znaczy, że ich tam nie ma!
OKURWA... co Ty pierdolisz... Żółty nie miał świateł ale miał czerwone... Buahaha... Ale jeszcze lepsze jest to, że "jest czerwone na głównej więc co się wpierdala na skrzyżowanie?"
A na każdym, zwykłym skrzyżowaniu jak jest? Jak np. Ci na głównej mają czerwone, to Ci z bocznych mają zielone. A czy żółty miał światła na wylocie - nie wiadomo, na początku z daleka nie widać, potem z bliska filmujący "sprytnie" oimija miejsca, w których mogły być sygnalizatory. Ale to nie znaczy, że ich tam nie ma!
no widzisz wg. mnie tam nie ma świateł - widać to dokładnie jak dojeżdża do głównej ulicy, stoi sam znak po prawej stronie
...ale stary, tam jest czerwone światło do huja pana - miejsce zatrzymania jest wyznaczone wcześniej na tej głównej - to gdzie ten facet miał zamiar się zatrzymać ? na pasach czy na środku skrzyżowania ? wjechał na główną więc obowiązują go te światła przecież - ewidentnie widać że miał zamiar przejechania na tym czerwonym - ogólnie to jakieś zjebane to skrzyżowanie jest - w najlepszym wypadku by było jakby ktoś wiedział gdzie to było i można by było popatrzeć na mapke
BTW. Droga, z której koleś wyjeżdża jest pomiędzy światłami z lewej, a światłami z prawej. Może chciał wyjechać w momencie, kiedy było zielone dla pieszych (tak jakby chciał wyjechać równolegle z pieszymi). Nie wiadomo, motocyklista zjebał na pewno ale i tak dostanie się kierowcy, bo nawet jeśli wyjeżdżał w miarę prawidłowo, to miał auto BARDZO nie nadające się do użytku na drogach publicznych.
I na tym można sprawę zakończyć.
pozostaje nam się domyślać.
Albo przestać rozkminiać jeden filmik, bo to już 3 strona...
Albo przestać rozkminiać jeden filmik, bo to już 3 strona...
Eee... przepraszam Jaśnie Pana, czy to na Twoim dysku się znajduje, że tak kurwa skąpisz??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów