W końcu Ci co mnie nie widzieli zobaczą ten szpetny ryj .
Film w takiej a nie innej jakości ponieważ musiałem go skompresować aby zmieścić się w komisie 50mb sadolowych chomików.
Dzisiaj pierwszy raz ok 30 metrów bez kul całkowicie przeszedłem
Ćwicz to niedługo do żabki po piwo będziesz biegał jak zabraknie
Wczoraj miałem komisję orzeczniczą odnośnie niepełnosprawności bo mi się skończyło poprzednie orzeczenie.
WITAMY KURWA W POLSCE!
Dostałem przedłużenie NA CZAS OKREŚLONY...
Pytam czemu na czas określony? Przecież nie odrośnie, co się takiego może wydarzyć?
-Wie pan, róznie bywa.
Hehehehe. Ja pierdolę.
Wczoraj miałem komisję orzeczniczą odnośnie niepełnosprawności bo mi się skończyło poprzednie orzeczenie.
WITAMY KURWA W POLSCE!
Dostałem przedłużenie NA CZAS OKREŚLONY...
Pytam czemu na czas określony? Przecież nie odrośnie, co się takiego może wydarzyć?
-Wie pan, róznie bywa.
Hehehehe. Ja pierdolę.
U mnie było to samo przez kilka lat. Dopiero za którymś razem dostałem na stałe. Przypominam że jestem sparaliżowany od szyi w dół xd. Ktoś tam chyba jednak wierzył w cuda
Mózg Twój nadal potrafi ruszać takimi kończynami, kończyny mogą być do ruchu również zdolne - jak nie to pobudzone elektro impulsami (na nowo wytrenowane mięśnie).
To co jest od tak dostępne to oczywiście jeszcze trochę będzie trzeba poczekać, lecz firmy które prowadzą badania, takie doświadczenia już robią i wyniki są całkiem zacne w wielu przypadkach i nie jest to 1-3% ludzi u których to działa
Ten karbon to jakiś lżejszy jest czy ki chuj? Zakładam, że więcej ludzi nie zna do końca powodu dla czego to a nie kawałek PCV na opalarce wyprofilowany?