W końcu Ci co mnie nie widzieli zobaczą ten szpetny ryj .
Film w takiej a nie innej jakości ponieważ musiałem go skompresować aby zmieścić się w komisie 50mb sadolowych chomików.
nieźle velture, już prawie 40 tys, czyli w górnych granicach tej najlepszej protezy o której wspominałeś. Czy to znaczy że kupisz właśnie tą protezę, czy tańszą, a wydasz reszte np na rehabilitacje albo jakieś leki?
Życzę zdrowia, i gratulacje zbiórki, w takich trudnych czasach zebrać od ludzi tyle hajsu to naprawdę trzeba docenić ludzką hojność. Swoją drogą jestem ciekaw czy jakiś anonim np taki jak ja w przyszłości by takie coś zrobił, to czy tak samo by ludzie się zachowali, chodzi mi tutaj o twoją popularność, jakby nie patrzeć byłeś tu swojego rodzaju vipem, To już mniejsza oto czy pozytywny czy negatywny, ale z pośród wielu tysięcy użytkowników, każdy dałby rady wymienić z pamięci kilka nicków które tu cały czas się przewracają w każdym temacie, w tym właśnie twój. Jakby co to żadna złośliwość z mojej strony, lecz jedynie ciekawość.
Kurwa ja dalej nie rozumiem co tam tyle kosztuje.
Ja również nie. Ten kondom na nodze który dostałem w tym tygodniu to liner (nie widać na tym takiej gumowej uszczelki - to takie coś) i to z gumową uszczelką taki silikonowy kondom ponad 4 koła.
Do tej chwili jak na to patrzę zastanawiam się w którym miejscu to jest warte ponad 4 tysiące.