Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
W nawiązaniu do tematu o mojej amputacji nogi ( sadistic.pl/cukrzyca-stresowa-ku-przestrodze-weltor-powrocil-vt560054.htm ) postanowiłem nagrać dla Was osobiste podziękowania.

W końcu Ci co mnie nie widzieli zobaczą ten szpetny ryj .

Film w takiej a nie innej jakości ponieważ musiałem go skompresować aby zmieścić się w komisie 50mb sadolowych chomików.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Be6he6mo6th 2022-06-29, 11:00
nieźle velture, już prawie 40 tys, czyli w górnych granicach tej najlepszej protezy o której wspominałeś. Czy to znaczy że kupisz właśnie tą protezę, czy tańszą, a wydasz reszte np na rehabilitacje albo jakieś leki?
Życzę zdrowia, i gratulacje zbiórki, w takich trudnych czasach zebrać od ludzi tyle hajsu to naprawdę trzeba docenić ludzką hojność. Swoją drogą jestem ciekaw czy jakiś anonim np taki jak ja w przyszłości by takie coś zrobił, to czy tak samo by ludzie się zachowali, chodzi mi tutaj o twoją popularność, jakby nie patrzeć byłeś tu swojego rodzaju vipem, To już mniejsza oto czy pozytywny czy negatywny, ale z pośród wielu tysięcy użytkowników, każdy dałby rady wymienić z pamięci kilka nicków które tu cały czas się przewracają w każdym temacie, w tym właśnie twój. Jakby co to żadna złośliwość z mojej strony, lecz jedynie ciekawość.
Zgłoś
~Velture 2022-06-29, 13:18 1
Be6he6mo6th napisał/a:

nieźle velture, już prawie 40 tys, czyli w górnych granicach tej najlepszej protezy o której wspominałeś. Czy to znaczy że kupisz właśnie tą protezę, czy tańszą, a wydasz reszte np na rehabilitacje albo jakieś leki?
Życzę zdrowia, i gratulacje zbiórki, w takich trudnych czasach zebrać od ludzi tyle hajsu to naprawdę trzeba docenić ludzką hojność. Swoją drogą jestem ciekaw czy jakiś anonim np taki jak ja w przyszłości by takie coś zrobił, to czy tak samo by ludzie się zachowali, chodzi mi tutaj o twoją popularność, jakby nie patrzeć byłeś tu swojego rodzaju vipem, To już mniejsza oto czy pozytywny czy negatywny, ale z pośród wielu tysięcy użytkowników, każdy dałby rady wymienić z pamięci kilka nicków które tu cały czas się przewracają w każdym temacie, w tym właśnie twój. Jakby co to żadna złośliwość z mojej strony, lecz jedynie ciekawość.

Dzisiaj mam wizytę ortopedy i wyśle mi później kosztorys to wam wrzuce tutaj screena. Zależy mi na jak najlepszej mobilności i komforcie w budżecie zbiórki + NFZ.

Jak coś będę dzisiaj wiedział dokładniej to odezwę się w temacie.
Zgłoś
elolapw 2022-06-30, 11:22 1
Wpłacone.
Zgłoś
Haro 2022-06-30, 21:40 1
Mordziaty, trzymaj się ciepło z fartem i zdrówka
Zgłoś
LouisdeFunes 2022-07-03, 1:20 2
Po zbiórce widać że na dwie nóżki więc opierdalamy drugą
Zgłoś
JanekFanek 2022-07-04, 14:44 1
Jesteśmy pierdolnięci ale nadal ludźmi, zapierdalaj maratony na tej protezie
Zgłoś
Omgjkla 2022-07-08, 14:31 1
kurwa gościu. bardzo rzadko ostatnio wchodzę na sadola. kurwa nie wiem co pisać. Trzymaj się chłopie. Twój nick kojarzę od początku, a dzisiaj ujrzałem człowieka. Którego historia pomogła mi żyć.

Mam nadzieję, że pieniądze ze zbiórki zapewnią mobilność, komfort jak i wszelakie leki itp. Trzymaj się.
Zgłoś
PopeYee 2022-07-30, 23:22 1
Trzymaj się stary!
1 raz wpłaciłem coś na jakąś zbiórkę może i nie dużo ale klepania jest bieda a każdy grosz się przyda
Zgłoś
~Velture 2022-08-23, 14:01 2
Pieniądze przelane, zapłacone za protezę. Teraz czekamy na części i montaż.

Wszystkim jeszcze raz dziękuję z całego serca.

Kolejny temat będzie ze zdjęciami protezy i filmikiem jak już protezę złożą.

Koszt początkowej wyceny protezy miał wynosić prawie 57 tysięcy ale udało się do 53 utargować. Ciągle to jest ta sama proteza za te blisko 57 o której było wcześniej pisane.

Zgłoś
PetruseK 2022-09-02, 19:57 1
Velture! Dołącz na facebooku, jesli oczywiscie posiadasz, do grupy Broda i tatuaż. Jest nas 17 tys. Samych chlopow i niesamowita atmosfera... Myślę, że tam też będziemy mogli Ci pomoc, a nawet jestem pewien, bo nie byłaby to nasza pierwsza taka akcja. Jak coś to pisz PW. Zdrowia o wytrwałości !

Ps. Ale zdjecie jebiacej zgnlizna stopy to na pewno gdzies masz.... Nie badz chuj pokaz.
Zgłoś
Wiewór 2022-09-03, 0:51 1
Kurwa ja dalej nie rozumiem co tam tyle kosztuje.
Zgłoś
~Velture 2022-09-03, 7:24
Wiewór napisał/a:

Kurwa ja dalej nie rozumiem co tam tyle kosztuje.

Ja również nie. Ten kondom na nodze który dostałem w tym tygodniu to liner (nie widać na tym takiej gumowej uszczelki - ortotyka.pl/leje-silikonowe-linery-do-protez to takie coś) i to z gumową uszczelką taki silikonowy kondom ponad 4 koła.

Do tej chwili jak na to patrzę zastanawiam się w którym miejscu to jest warte ponad 4 tysiące.

Zgłoś
Wiewór 2022-09-03, 21:20 1
VeIture napisał/a:

Ja również nie. Ten kondom na nodze który dostałem w tym tygodniu to liner (nie widać na tym takiej gumowej uszczelki - to takie coś) i to z gumową uszczelką taki silikonowy kondom ponad 4 koła.
Do tej chwili jak na to patrzę zastanawiam się w którym miejscu to jest warte ponad 4 tysiące.

Zapewne na zachodzie protezy sa refundowane wiec firmy które je robia krzyczą za nie ile chcą a podatnik płaci
Zgłoś
~Velture 2022-10-13, 13:20 11
Dzisiaj pierwszy raz ok 30 metrów bez kul całkowicie przeszedłem

Zgłoś
XTralala 2022-10-13, 15:06 2
VeIture napisał/a:

Dzisiaj pierwszy raz ok 30 metrów bez kul całkowicie przeszedłem

Gratulacje! Kupa kilometrów jeszcze przed Tobą zanim stwierdzisz że jest zajebiscie

Powodzenia ryjku wędzony
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem