Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
W nawiązaniu do tematu o mojej amputacji nogi ( sadistic.pl/cukrzyca-stresowa-ku-przestrodze-weltor-powrocil-vt560054.htm ) postanowiłem nagrać dla Was osobiste podziękowania.

W końcu Ci co mnie nie widzieli zobaczą ten szpetny ryj .

Film w takiej a nie innej jakości ponieważ musiałem go skompresować aby zmieścić się w komisie 50mb sadolowych chomików.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Velture 2022-06-24, 18:29 6
PyskatySkurwiel napisał/a:

Gdzie ta zbiórka? Dajcie link

Adres zrzutki do wpłat: zrzutka.pl/z/velture
Konto PLN do wpłat: 34 1240 3350 1111 0010 3429 8421
BTC: 3CRFtyxQSLXse1NeGrdevbpWMG8Bvsckmq
ETH: 0x274760c44E2efd94cf66840E5b8d995DBF2627CD
Zgłoś
wir00z 2022-06-24, 18:38 3
@Veltrure,ale rąk Ci nie ujebali,ryj mógłbyś ogolić
Zgłoś
~Velture 2022-06-24, 18:40 6
wir00z napisał/a:

@Veltrure,ale rąk Ci nie ujebali,ryj mógłbyś ogolić

Wbrew pozorom zarośnięty ryj wygląda lepiej niż ogolony w moim przypadku. Jakbyś mnie bez brody zobaczył to byś musiał lecieć do klopa pawiować
Zgłoś
Annnnnaaa 2022-06-24, 18:54 17
Halman napisał/a:

dzięki bogu wyglądam lepiej i mam obie nogi
ale jedno ci przyznam; najciekawszy temat od trzech dni.

Ty kurwo bez rzycia prywatnego masz bardziej przejebane niż on bo całą dobę wrzucasz posty co świadczy o ułomności albo chorobie lub trwałym kalectwie.

Driver19cm napisał/a:

Trzymaj się ziomeczku ! Walcz i nigdy sie nie poddawaj !
Zdrowia i powodzenia dla Ciebie !

Nie trzeba cie zobaczyć aby wiedzieć żeś qorwa
Zgłoś
Xyz1939 2022-06-24, 18:59 3
Wplacone mógłbyś podesłać link do postu w ktorym przyblizasz temat dawcy szpiku? Trzymaj sie!
Zgłoś
baronturbina 2022-06-24, 19:00 3
VeIture napisał/a:

Mówisz, masz. Nasz klient, nasz pan

Jak był bym gejem to twoja pupka zmieniła by się w poligon doświadczalny Pentagonu hahahahah
Zgłoś
~Velture 2022-06-24, 19:02 2
Xyz1939 napisał/a:

Wplacone mógłbyś podesłać link do postu w ktorym przyblizasz temat dawcy szpiku? Trzymaj sie!

Łap: sadistic.pl/moze-i-ty-vt478157.htm
Zgłoś
c................k 2022-06-24, 19:04 34
Stary, szukaj plusow, teraz wazysz mniej, wiec mozesz wniesc wiecej na poklad samolotu

Zgłoś
zona_rolnika 2022-06-24, 19:14
Sadol pelnom gembom
Zgłoś
28marcin03 2022-06-24, 19:19 2
Zdrowia mordo
Zgłoś
Dżepetto 2022-06-24, 19:20 2
Ja zbieram na samochód, może też założę zrzutkę co?
Zgłoś
~Velture 2022-06-24, 19:22 3
czerstwy_odbytek napisał/a:

Stary, szukaj plusow, teraz wazysz mniej, wiec mozesz wniesc wiecej na poklad samolotu

Leciałem 2 razy w życiu samolotem i za drugim razem wyrwałem podłokietniki przy turbulencjach. Siłą się nie dam już po raz trzeci wpakować do samolotu. Wolałbym jakimś kaszlakiem albo innym cieniasem jechać kilka tysięcy kilometrów w 35*C upale bez klimy niż postawić nogę w czymkolwiek latającym
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-06-24, 19:26 4
Przestań sie mazać i wklej lepiej link do zrzutki, bo ciężko to znaleźć
Zgłoś
Solifugae 2022-06-24, 19:28 2
Trzymaj się tam veltur, może i ryj szpetny, ale bez tego nie mógłbyś zostać piratem.
Zgłoś
~Velture 2022-06-24, 19:28 4
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Przestań sie mazać i wklej lepiej link do zrzutki, bo ciężko to znaleźć

Jak widzę, dałeś radę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem