Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
W nawiązaniu do tematu o mojej amputacji nogi ( sadistic.pl/cukrzyca-stresowa-ku-przestrodze-weltor-powrocil-vt560054.htm ) postanowiłem nagrać dla Was osobiste podziękowania.

W końcu Ci co mnie nie widzieli zobaczą ten szpetny ryj .

Film w takiej a nie innej jakości ponieważ musiałem go skompresować aby zmieścić się w komisie 50mb sadolowych chomików.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Marian_Koniuszko 2022-06-24, 22:03 11
Sadol sadolowi sadolem. Czytaj: prawdziwy sadol sadolowi zawsze pomoże
Wszystkiego dobrego Velture i szybkiego powrotu do normalności

PIs napisał/a:

Ja zbieram na samochód, może też założę zrzutkę co?

Weź się kurwa za robotę w takim razie
Zgłoś
Prosty 2022-06-24, 22:18 2
Powodzenia morda dawaj tam znać informuj ^^
Zgłoś
Olcix 2022-06-24, 22:20 2
ruchable
Zgłoś
bukakin 2022-06-24, 22:44
bany się fajnie wstawiało.a co tam to tylko internet.-nie znam gościa blokada konta-ja błagałem .Teraz sytuacja się odwróciła.-błagasz obcych ludzi To może pobij się w pierś i przywróć mi konto na którym ośmieliłem się mówić prawdę to kopsnę ci parędziesiąt tysiaków.
Zgłoś
~Angel 2022-06-24, 22:50 14
bukakin napisał/a:

bany się fajnie wstawiało.a co tam to tylko internet.-nie znam gościa blokada konta-ja błagałem .Teraz sytuacja się odwróciła.-błagasz obcych ludzi To może pobij się w pierś i przywróć mi konto na którym ośmieliłem się mówić prawdę to kopsnę ci parędziesiąt tysiaków.

Co ty pierdolisz?

Velture nigdy nie miał uprawnień do wystawiania ostrzeżeń - nigdy nie był moderatorem jedynie dublerem czyli weryfikował zgłaszane zdublowane tematy i sam przenosił do było.
Więc teraz kopsnij mu te kilkadziesiąt tysięcy a nie pierdol bzdur dla poklasku.

Zgłoś
lososito 2022-06-24, 22:55 1
Tylko mi przypomina Velture Rumcajsa?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-24, 23:00 3
Chłopie szukaj w katalogu jakiś modeli premium bo aż szkoda zmarnować to zainteresowanie. Kup coś żeby bez wyrzutów sumienia można Cię było po piwo i fajki wysłać do sklepu
Zgłoś
Gazownik 2022-06-25, 0:05 2
Halman napisał/a:

dzięki bogu wyglądam lepiej i mam obie nogi
ale jedno ci przyznam; najciekawszy temat od trzech dni.

Ty się ziomutek nie bój. Jakby co na Ciebie tez się zrzucimy ..
Zgłoś
Karkus 2022-06-25, 0:06 4
Velture, na razie masz ważniesze problemy, ale jak staniesz na nogi (w sensie dosłownym) to kiedyś trafisz do Grodu Kraka
Ja, Krakus, teraz Karkus stawiam Ci kilka piw
Znajdz mnie na priv (ja nie umiem na tym pojebanym, najbardziej skomplikowanym z możliwych portalu) i wyślę Ci numer telefonu.
Obiecuje jedno, chłopinko - będziesz ugoszczony
Na razie łap zdrówko i humor, stres wyeliminuj \
Czekam
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 1:29 3
bukakin napisał/a:

Ani jednego bana przez kilkanaście lat na sadolu nikomu nie dałem. Nie wiem skąd ten pomysł w ogóle.
Zgłoś
djted 2022-06-25, 1:30 4
Dziekuje wszystkim. Pozdrawiam. I" jebać Hallmana" zapomniales dodać na kocu
Zgłoś
~Velture 2022-06-25, 1:32 5
djted napisał/a:

Dziekuje wszystkim. Pozdrawiam. I" jebać Hallmana" zapomniales dodać na kocu

Za jebanie hallmana bez "NO HOMO" zawsze piwko!
Zgłoś
albineek 2022-06-25, 1:33 2
Trzym się chłopaku
Zgłoś
szymm22 2022-06-25, 1:42 2
VeIture, VeIture,
Byku, wyjątkowo nic chamskiego się tutaj nie pojawi - pomodlę się za Ciebie. Dużo samozaparcia, pogody ducha i chęci do życia. Wydajesz się być spoko gość, oby wszystko Ci się poukładało. Pozderki
Zgłoś
luki145 2022-06-25, 2:07 2
VeIture napisał/a:

W nawiązaniu do tematu o mojej amputacji nogi ( ) postanowiłem nagrać dla Was osobiste podziękowania.
W końcu Ci co mnie nie widzieli zobaczą ten szpetny ryj .
Film w takiej a nie innej jakości ponieważ musiałem go skompresować aby zmieścić się w komisie 50mb sadolowych chomików.

Mój pierwszy post . Wysłałem jak cos troche btc, piszę bo nie wiem czy w ogóle sprawdzasz ten portfel

Pozdrawiam !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem