📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem skąd ta ironia Polaków. Ciekawe jakby ktoś złapał ich rodziny i obsadził ładunkami wybuchowymi.
Mimo, że nasi chłopcy zagrali dosyć słabo, to gdyby nie stronnicze decyzje sędziów wygraliby. Uznanie bramki rzuconej z pola bramkowego, podyktowanie karnego którego nie powinno w ogóle być czy gwizdanie w momencie, kiedy mieliśmy czystą pozycję, wreszcie kara 2 minut, która została nam bezsensownie podyktowana przy tylko 1 karze katarskich kurew. Niech zdychają wszyscy, którzy finansowali ten przekręt i sędziowie. W bólu i cierpieniach.
hehehe niech się nacieszą brudasy bo tak samo jak Serbowie odejdą w zapomnieniem po imprezie u siebie ,a Polacy będą dalej walczyć z światową czołówką. Zwłaszcza za rok podczas Mistrzostw Europy które się u nas odbędą.
B.T.W. mam nadzieję ,że żabojady/zbieracze truskawek ich rozgromią w finale
B.T.W. mam nadzieję ,że żabojady/zbieracze truskawek ich rozgromią w finale
Ja pierdole, przecież w sporcie chodzi o rywalizację, a nie o wygraną, wygrana to rzecz drugorzędna. Jeżeli Katar tego nie widzi, to na prawdę jest kurwa w chuj zacofanych krajem
Parę baryłek ropy poszło na upominki...
Ale co tam.....
.......NIC SIĘ NIE STAŁOOOOO, POLACY NIC SIĘ NIE STAŁOOOOOO...
Ale co tam.....
.......NIC SIĘ NIE STAŁOOOOO, POLACY NIC SIĘ NIE STAŁOOOOOO...
Erdo@
Kurwa mać, mądre słowa, chodź ci obciągne
Kurwa mać, mądre słowa, chodź ci obciągne
Nie trafiali w prostych sytuacjach to kto jest winny? Popatrzcie na skuteczność bramkarzy. Trochę obiektywizmu, a nie wieczne obwinianie wszystkich dookoła.
już kurwa szczekanie na sędziów. Polacy mięli zagrać tak by wygrać. tak jak wkurwiało mnie gadanie po MŚ w siatkówce, ze Polacy mięli lepiej bo coś tam, to teraz będzie mnie wkurwiało pitolenie naszych rodaków na sędziów i petrodolary, Katar wygrał i chuj. Trudno. Raz się wygrywa, a raz przegrywa. bardziej mnie drzaźni ta ich reprezentacja za pieniądze. i ogólnie te pieniądze w sporcie mnie wkurwiają. najbogatsi są najlepsi
Erdo, jakbyś poświęcił więcej czasu na pasję (którą nie jest podglądanie starej w wannie) to mógłbyś zrozumieć ich złość.
chujowo grali to przegrali
jeszcze zwalaja na sedziów
jap przegrałeś to trudno wypierdalaj z szacunkiem
jeszcze zwalaja na sedziów
jap przegrałeś to trudno wypierdalaj z szacunkiem
@wypchałek
gadasz jakbyś tego meczu w ogóle nie oglądał...
Edit: prawda, nie grali najlepiej, ale daliby radę przy sprawiedliwej ocenie
gadasz jakbyś tego meczu w ogóle nie oglądał...
Edit: prawda, nie grali najlepiej, ale daliby radę przy sprawiedliwej ocenie
Polacy wygrywali trudniejsze mecze z sędziowaniem o wiele bardziej stronniczym niż dziś i w momencie kiedy przy 2 minutowej karze dla Kataru w końcówce traci się 2 bramki to gadanie o pieniądzach, przekupionych sędziach itp. jest śmieszne. Przegrali z reprezentacją najemników ale nie dlatego, że Katar miał lepsze stroje czy mniejsze bramki a dlatego, że zwyczajnie zagrali słabszy mecz... Parę ew. dyskusyjnych kar dla Polski nie przegrało meczu. Chłopaków rozumiem bo wkurwieni musieli być co normalne ale komentarzy Januszów sprzed telewizora nie ogarniam.... Przyjdzie taka Francja w dyspozycji i im wpierdolą 10 punktami bez gadania o sędziach...
pierdolone araby. gazowałbym !
Polska vs Pieniądze tak to kurwa wyglądało.
Polska vs Pieniądze tak to kurwa wyglądało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów