Mi nikt nie bije brawa w robocie :/ Najbardziej wkurwia jak policjanci dostają nagrody pieniężne (wystarczy wpisać w google) za złapanie kogoś, za zatrzymanie kogoś itd.. kurwa to ich praca.. Za zatrzymanie tego zjeba co w tramwaju zostawił "bombę" chyba dwóch policjantów po 10tys przytuliło.. Kurwa kosmos.
Edit: "W imienu policjantów operacyjnych nagrodę odebrał komendant wojewódzki 10 tysięcy złotych do podziału otrzyma pięciu policjantów operacyjnych, dzięki którym ujęto bombera z Wrocławia."
Co nie zmienia faktu, że to ich praca i mają to robić BO TAK, a nie jeszcze pieniądze publiczne rozdawać..
To zmień robotę bo masz chujową. W każdej normalnej firmie człowiek dostaje premię za osiągnięcia.
Ja robię u prywociorza krwiopijcy i nawet on daje premie uznaniowe.
Ludzie muszą mieć motywację i nagrody za dobrze wykonaną robotę. Czują się docenieni.
Bo to nie straż miejska.
Policja odjebała kawał dobrej roboty, aż jestem w szoku. Żadnych prowokacji, przyczepiania się do piwka na plantach czy krzywych akcji z zatrzymywaniem o byle gówno. Pełna profeska i przyjazne podejście, serio jestem w szoku. Piwko się należy policji, brawo
A mnie trochę denerwuje ich pobłażliwość... Siedziałem na plantach na kocyku obok jakichś knypów z aryjską urodą i nagle czuje zapach palonego zielska. 3 min później nadchodzi patrol 3 policjantów i uderzają bezpośrednio do owej grupki. Nie zgadniecie... skitrali jointa pokazali paczkę fajek i papierosa a policjanci się uśmiechnęli i odeszli jeszcze racząc nas podejrzliwym spojrzeniem...
Jak tu się nie zdetonować w tłumie, ja sie pytam?
Czy nawet w moim własnym kraju jestem człowiekiem drugiej kategorii?
Przecież doceniają naszą pracę: Urząd Skarbowy, Zus, SANEPID i więcej pasorzytów którch musimy karmić na własnej piersi . Dlaczego w Polsce się tak mało zarabia w porównaniu z zachodnią Europą? bo ciągle nas ktoś docenia.
Ja bym wolał żeby przestali doceniać i niech kurwa spierdalają od ludzi jak najdalej.
W tym ujęciu to nas rozpieszczają.