Podziękowanie od pielgrzymów nie tylko z Polski dla polskich policjantów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ja pierdole
abba psy
Mi nikt nie bije brawa w robocie :/ Najbardziej wkurwia jak policjanci dostają nagrody pieniężne (wystarczy wpisać w google) za złapanie kogoś, za zatrzymanie kogoś itd.. kurwa to ich praca.. Za zatrzymanie tego zjeba co w tramwaju zostawił "bombę" chyba dwóch policjantów po 10tys przytuliło.. Kurwa kosmos.
Edit: "W imienu policjantów operacyjnych nagrodę odebrał komendant wojewódzki 10 tysięcy złotych do podziału otrzyma pięciu policjantów operacyjnych, dzięki którym ujęto bombera z Wrocławia."
Co nie zmienia faktu, że to ich praca i mają to robić BO TAK, a nie jeszcze pieniądze publiczne rozdawać..
Edit: "W imienu policjantów operacyjnych nagrodę odebrał komendant wojewódzki 10 tysięcy złotych do podziału otrzyma pięciu policjantów operacyjnych, dzięki którym ujęto bombera z Wrocławia."
Co nie zmienia faktu, że to ich praca i mają to robić BO TAK, a nie jeszcze pieniądze publiczne rozdawać..
Chciałeś zabłysnąć? Co miał wspólnego PiS ze ŚDM? Podobnie, jak ze szczytem NATO w Warszawie - nic. Najzwyczajniej oba zdarzenia były zaplanowane kilka lat wcześniej i większa część organizacji nastąpiła przed przełomowym momentem, gdy 19% społeczeństwa zafundowało sobie dobrobyt na kredyt spłacany przez uczciwie pracujących.
Szulcu to raczej służba, niż praca i to dość nerwicogenna. A nagrody (w zależności od koniunktury politycznej) są dość rozsądnie gospodarowane w przypadku budżetowej nadwyżki- fajna odmiana dla nagradzania kolesiów i defraudacji środków za granicę. Co do samego filmiku, czy to odpowiedni dział? Pytam, bo dzieciaki oglądają...
a ja widze ze policja ma swoich ludzi w gangach cracovi i wisly bo nie bylo zadnych maczet.pewnie ich ostrzegli ze jak cos bedzie w czasie sdm to maja przejebane.zadnych gwaltow?ja jebie.
Policja odjebała kawał dobrej roboty, aż jestem w szoku. Żadnych prowokacji, przyczepiania się do piwka na plantach czy krzywych akcji z zatrzymywaniem o byle gówno. Pełna profeska i przyjazne podejście, serio jestem w szoku. Piwko się należy policji, brawo
A teraz wyobraźcie sobie, że zjechałoby się 2 miliony narodowców ze wszystkich krajów świata i jak by oni "dziękowali" policji za zabezpieczenie imprezy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów