📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
On czujki uwalił, a na początku myślałem, że agregat tak rozwaliło przez lampę xD
akuel napisał/a:
Nie czujki tylko końcówki szklane tryskaczy . Są dość delikatne . Jeśli namierzyli dzbana to tani ten parking nie będzie raczej .On czujki uwalił, a na początku myślałem, że agregat tak rozwaliło przez lampę xD
gufer napisał/a:
Nie czujki tylko końcówki szklane tryskaczy . Są dość delikatne . Jeśli namierzyli dzbana to tani ten parking nie będzie raczej .
Pamiętam jak wstawialiśmy szyby jako alpiniści w pewnej galerii przed otwarciem. Kumpel zahaczył karabinkiem o czujkę dymu i ją rozwalił, a że jeszcze coś tam w systemie mieli powalone to włączył całą galerię. Jedyne 40tys to miało kosztować, ale zeszło na to, że galeria się przyznała, że jeszcze nie w pełni funkcjonowały xD
akuel napisał/a:
Pamiętam jak wstawialiśmy szyby jako alpiniści w pewnej galerii przed otwarciem. Kumpel zahaczył karabinkiem o czujkę dymu i ją rozwalił, a że jeszcze coś tam w systemie mieli powalone to włączył całą galerię. Jedyne 40tys to miało kosztować, ale zeszło na to, że galeria się przyznała, że jeszcze nie w pełni funkcjonowały xD
A w tej bajce były smoki?
gufer napisał/a:
Nie czujki tylko końcówki szklane tryskaczy . Są dość delikatne . Jeśli namierzyli dzbana to tani ten parking nie będzie raczej .
Końcówki szklane? Też dojebałeś. Ampułki szklane albo topiki pod deflektorem tryskacza.
Sory sadole Ale ten kto nie robił przy tryskaczach i tych jeba..ch Ampułkach szklanych, to chuja wie z czym to się wiąże....
I można sobie za darmo auto na parkingu podziemnym opłukać z brudu
foxwhitee napisał/a:
A w tej bajce były smoki?
W dupie byłeś, gówno widziałeś, także morda tam. Mógłbyś coś z tego wyciągnąć, ale nie dasz rady, bo już jesteś ze spaczonego pokolenia pizdusiów i w życiu nie podjąłbyś się takiej pracy. Sam już w zawodzie nie pracuję, a na takich jak Ty kładę chuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów