18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mgla 2011-11-26, 21:49 2
To trochę jak w Gdańsku. Niedawno był zamknięty jeden z pasów ruchu na głównej ulicy. Jak się okazało, stawiali nową lampę przy ulicy, ześliznęła się i nagle zniknęła. Co się okazało - wpadła do piwnicy, o której do tej pory nikt nie wiedział.
Zgłoś
K................k 2011-11-26, 23:06 2
I trochę jak w Krakowie, połowa Rynku Głównego była zamknięta przez rok, ponieważ pod pretekstem budowy podziemnego muzeum pod płytą Rynku włodarz miasta Pan M. budował sobie pomieszczenia komercyjne pod przyszły wynajem. Tyle tylko, że nadzór budowlany sprawę podobno wyłapał. A Rynek zamknięto, bo istniało podejrzenie, że podkopana od spodu powierzchnia nie wytrzyma ciężaru własnego i ludzi.

Pozdrowienia z Krakowa, ciekawego miejsca.
Zgłoś
K................n 2011-11-28, 2:54
No to powiem wam tyle ze to wszystko to pohitlerowski szajs.
Cos na wzor podziemnego miasta w berlinie.
Zgłoś
aroborat 2011-11-28, 3:48
4,06 min biała koszulka wtf ?
Zgłoś
avalanch 2011-11-28, 6:58
Dajcie więcej takich materiałów
Zgłoś
Adiro 2011-11-28, 7:31
Łał, znów HD na sadisticu
Zgłoś
natalan1991 2011-11-28, 7:48 2
Nie no zajebiste ! Dziękuję bardzo dla autora za wstawkę
Zazdroszczę miasta. U mnie tego nie ma ... (
Pozdrowienia z Podlasia;)
Zgłoś
Zwykla Lajza 2011-11-28, 7:51
krecia robota
Zgłoś
dth 2011-11-28, 9:43
nie wrzucajcie w takim super hd, bo pozniej niektorzy musza po youtube'ach szukac (np ja), bo za slabego procka maja : P
Zgłoś
tomsson 2011-11-28, 12:12
jak ja nie nawidze takich pokazow slajdow...
Zgłoś
bebe_nuss 2011-11-28, 12:29
zapraszam wszystkich zainteresowanych tą tematyką do odwiedzenia bunkrów pod Międzyrzeczem w Lubuskiem. Mieszkam niedaleko i byłem kilkukrotnie. Robi wrażenie.
Zgłoś
Quovadis 2011-11-28, 12:44
Wreszcie bez ataku pikseli .Wreszcie coś ciekawego , a nie następna orgia pterodaktyli.
Zgłoś
Anty Jude 2011-11-28, 15:19 1
4:27 brudasy jebane jebnęły autograf
Zgłoś
s................3 2011-11-28, 17:20
4:27 Punk's not Dead! \o/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów