📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Skończeni kretyni ... Jak się wysrają to też drą się " ALLLAH AKBAR ! ALLAH AKBAR " ? ,co za małpy.
a ten chuj po lewej to po co tam ? ni to obserwator ni to pomoc. chyba ze jako system audio tam go posadzili
graliśmy ostatnio w nogę halową i po każdym golu gadałem "allah akbar" , pomagało , bo potem strzelałem następnego
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
up załaduj sześciostrzałowca 3 nabojami. W dalszej części eksperymentu zastosuj zasady ze znanej i lubianej gry "rosyjska ruletka". Przed każdym strzałem wspomóż się okrzykiem. Potem wykonaj te same badania, tym razem bez okrzyku. Wyniki zanotuj i wstaw na harda.
teraz to już up up
teraz to już up up
HAHA jeden z tych pawianów pokazuję znak pokoju ..... pewnie nie świadomie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów