Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Poezja w ruchu
~Sunday • 2022-05-20, 14:39
00:00
-00:09
Download

Czyste złoto
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jarosławkaczyński 2022-05-20, 14:44 17
I flaga banderowców w tle obowiązkowa...
Zgłoś
dadar123 2022-05-20, 15:20 18
Jarosławkaczyński napisał/a:

Lepsza banderowska niż odwiecznego wroga Polski, czyli roSSji
Zgłoś
Don_Max 2022-05-20, 15:49 1
Powinien mu liścia zaj🤬 albo bananem rzucić
Zgłoś
ProVVe 2022-05-20, 16:10 5
Rozegrał małpiaka jak generał pole bitwy
Zgłoś
lokal.szczecin 2022-05-20, 16:13 18
Jarosławkaczyński napisał/a:

Zastanawiam sie kim ty jestes, konto od stycznia na sadolu, ukraincy to oczywiscie bandera a do kompletu jeszcze twoj nik jaroslawkaczynski?!
Wnioski sa dwa, albo trol z rosji albo po prostu glupi jestes. Ja osobiscie obstawiam oba!
Zgłoś
baronturbina 2022-05-20, 18:35 6
lokal.szczecin napisał/a:

Zastanawiam sie kim ty jestes, konto od stycznia na sadolu, ukraincy to oczywiscie bandera a do kompletu jeszcze twoj nik jaroslawkaczynski?!
Wnioski sa dwa, albo trol z rosji albo po prostu glupi jestes. Ja osobiscie obstawiam oba!

Zwykły pedał i ciota siejącą zamęt.
Zgłoś
Nemrod90 2022-05-20, 19:51 19
dadar123 napisał/a:

Jeden c🤬j, ani jedni, ani drudzy nie byli, nie są i nie będą naszymi przyjaciółmi.
Zgłoś
Tetrix 2022-05-20, 19:53
Zgłoś
Ziomson 2022-05-20, 22:15 1
@Tetrix

Najlepszy obrazek jaki kiedykolwiek widzialem na tym portalu!
Zgłoś
zipi 2022-05-21, 6:44 9

ale wy jestescie zj🤬i, to ze ktos nie lubi ukrainców to musi kochać ruskich i na odwrót, dokladnie tak samo jest jak ktoś powie ze Tusk to ryży złodziej, w waszych głowkach coś sie miesza i odrazu " Pisowski debil, oglada tylko TVP " a jak ktoś napisze " Kaczyński Pajac" to odrazu Tvn-owy leming" a co jezeli ja sram na ukraine rosję tuska i kaczyńskiego i ? to kim wtedy jestem ?
Zgłoś
neo001 2022-05-21, 6:50

Mi też tak na piszesz? Dodaj kiedy gospodarka kacapska w końcu padnie, bo puki co widzę co się u nas dzieje. Pewnie wina piśdzielców, bo nie odcięcia od surowców ue.
Zgłoś
Jarosławkaczyński 2022-05-21, 10:18 3
dadar123 napisał/a:

Wcale nie lepsza cioto. Zlasowane mózgi telewizją macie idioci. A wierzcie sobie w to wszystko dalej, najpierw srowid teraz nie nasza wojna a r🤬aji w dupe cały czas jesteśmy. Teraz na ulicę jie wychodzicie jak wszystko drogie w c🤬j, tak wiem wszędzie drogo więc c🤬j tam trzeba siedzieć cicho. Ale jak jakies zjebusy lgbt wychodzą na ulicę c🤬j wie po co to oczywiście jest ich pełno. Jebac politykę świata!
Zgłoś
moondek 2022-05-21, 12:40
Zgłoś
TurboKaczka 2022-05-24, 15:22
zipi napisał/a:

ale wy jestescie zj🤬i, to ze ktos nie lubi ukrainców to musi kochać ruskich i na odwrót, dokladnie tak samo jest jak ktoś powie ze Tusk to ryży złodziej, w waszych głowkach coś sie miesza i odrazu " Pisowski debil, oglada tylko TVP " a jak ktoś napisze " Kaczyński Pajac" to odrazu Tvn-owy leming" a co jezeli ja sram na ukraine rosję tuska i kaczyńskiego i ? to kim wtedy jestem ?

ty to bez względu na swoje poglady jestes j🤬a p🤬da
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem