Czyste złoto
Czyste złoto
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I flaga banderowców w tle obowiązkowa...
Lepsza banderowska niż odwiecznego wroga Polski, czyli roSSji
I flaga banderowców w tle obowiązkowa...
Zastanawiam sie kim ty jestes, konto od stycznia na sadolu, ukraincy to oczywiscie bandera a do kompletu jeszcze twoj nik jaroslawkaczynski?!
Wnioski sa dwa, albo trol z rosji albo po prostu glupi jestes. Ja osobiscie obstawiam oba!
Zastanawiam sie kim ty jestes, konto od stycznia na sadolu, ukraincy to oczywiscie bandera a do kompletu jeszcze twoj nik jaroslawkaczynski?!
Wnioski sa dwa, albo trol z rosji albo po prostu glupi jestes. Ja osobiscie obstawiam oba!
Zwykły pedał i ciota siejącą zamęt.
Jeden chuj, ani jedni, ani drudzy nie byli, nie są i nie będą naszymi przyjaciółmi.
ale wy jestescie zjebani, to ze ktos nie lubi ukrainców to musi kochać ruskich i na odwrót, dokladnie tak samo jest jak ktoś powie ze Tusk to ryży złodziej, w waszych głowkach coś sie miesza i odrazu " Pisowski debil, oglada tylko TVP " a jak ktoś napisze " Kaczyński Pajac" to odrazu Tvn-owy leming" a co jezeli ja sram na ukraine rosję tuska i kaczyńskiego i ? to kim wtedy jestem ?
Mi też tak na piszesz? Dodaj kiedy gospodarka kacapska w końcu padnie, bo puki co widzę co się u nas dzieje. Pewnie wina piśdzielców, bo nie odcięcia od surowców ue.
Wcale nie lepsza cioto. Zlasowane mózgi telewizją macie idioci. A wierzcie sobie w to wszystko dalej, najpierw srowid teraz nie nasza wojna a ruchaji w dupe cały czas jesteśmy. Teraz na ulicę jie wychodzicie jak wszystko drogie w chuj, tak wiem wszędzie drogo więc chuj tam trzeba siedzieć cicho. Ale jak jakies zjebusy lgbt wychodzą na ulicę chuj wie po co to oczywiście jest ich pełno. Jebac politykę świata!
ale wy jestescie zjebani, to ze ktos nie lubi ukrainców to musi kochać ruskich i na odwrót, dokladnie tak samo jest jak ktoś powie ze Tusk to ryży złodziej, w waszych głowkach coś sie miesza i odrazu " Pisowski debil, oglada tylko TVP " a jak ktoś napisze " Kaczyński Pajac" to odrazu Tvn-owy leming" a co jezeli ja sram na ukraine rosję tuska i kaczyńskiego i ? to kim wtedy jestem ?
ty to bez względu na swoje poglady jestes jebana pizda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów