Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I flaga banderowców w tle obowiązkowa...
Lepsza banderowska niż odwiecznego wroga Polski, czyli roSSji
I flaga banderowców w tle obowiązkowa...
Zastanawiam sie kim ty jestes, konto od stycznia na sadolu, ukraincy to oczywiscie bandera a do kompletu jeszcze twoj nik jaroslawkaczynski?!
Wnioski sa dwa, albo trol z rosji albo po prostu glupi jestes. Ja osobiscie obstawiam oba!
Zastanawiam sie kim ty jestes, konto od stycznia na sadolu, ukraincy to oczywiscie bandera a do kompletu jeszcze twoj nik jaroslawkaczynski?!
Wnioski sa dwa, albo trol z rosji albo po prostu glupi jestes. Ja osobiscie obstawiam oba!
Zwykły pedał i ciota siejącą zamęt.
Jeden c🤬j, ani jedni, ani drudzy nie byli, nie są i nie będą naszymi przyjaciółmi.
Najlepszy obrazek jaki kiedykolwiek widzialem na tym portalu!
ale wy jestescie zj🤬i, to ze ktos nie lubi ukrainców to musi kochać ruskich i na odwrót, dokladnie tak samo jest jak ktoś powie ze Tusk to ryży złodziej, w waszych głowkach coś sie miesza i odrazu " Pisowski debil, oglada tylko TVP " a jak ktoś napisze " Kaczyński Pajac" to odrazu Tvn-owy leming" a co jezeli ja sram na ukraine rosję tuska i kaczyńskiego i ? to kim wtedy jestem ?
Mi też tak na piszesz? Dodaj kiedy gospodarka kacapska w końcu padnie, bo puki co widzę co się u nas dzieje. Pewnie wina piśdzielców, bo nie odcięcia od surowców ue.
Wcale nie lepsza cioto. Zlasowane mózgi telewizją macie idioci. A wierzcie sobie w to wszystko dalej, najpierw srowid teraz nie nasza wojna a r🤬aji w dupe cały czas jesteśmy. Teraz na ulicę jie wychodzicie jak wszystko drogie w c🤬j, tak wiem wszędzie drogo więc c🤬j tam trzeba siedzieć cicho. Ale jak jakies zjebusy lgbt wychodzą na ulicę c🤬j wie po co to oczywiście jest ich pełno. Jebac politykę świata!
ale wy jestescie zj🤬i, to ze ktos nie lubi ukrainców to musi kochać ruskich i na odwrót, dokladnie tak samo jest jak ktoś powie ze Tusk to ryży złodziej, w waszych głowkach coś sie miesza i odrazu " Pisowski debil, oglada tylko TVP " a jak ktoś napisze " Kaczyński Pajac" to odrazu Tvn-owy leming" a co jezeli ja sram na ukraine rosję tuska i kaczyńskiego i ? to kim wtedy jestem ?
ty to bez względu na swoje poglady jestes j🤬a p🤬da
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie