📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wiem, że ten angielski jest specjalnie tak wypaczony, ale to aż kurwa w oczy szczypie od tych błędów.. czytać się tego nie da, choćbym chciał.
Co prawda zaczęła się od Polandball'a, ale głównie to ludzie nabijają się z aktualnych wydarzeń na świecie. Obrazując je countryball'ami, a Polska jest do góry nogami bo ktoś kiedyś źle ją na 4chan'ie pomalował. Jest tu jeden z moich ulubionych z RPG chińskim, ale Tybet mnie rozwalił. Polecam komiksy o Niemcach, i Kanadyjczykach.
Miejcie do siebie dystans. Większość jest prawdziwa, ale jest to pokazane w zabawny sposób. Pozatym te komiksy lecą bo stereotypach, teraz najwięcej jest o muzułmanach ale też widziałem globalną obronę przed ciapatymi i ciawarami, gdzie husaria ich gromiła między innymi.
Miejcie do siebie dystans. Większość jest prawdziwa, ale jest to pokazane w zabawny sposób. Pozatym te komiksy lecą bo stereotypach, teraz najwięcej jest o muzułmanach ale też widziałem globalną obronę przed ciapatymi i ciawarami, gdzie husaria ich gromiła między innymi.
ja wiem ze Polska to dla niektorych chory kraj gdzie wszystko poprzerwacane do gory nogami ale autor tych kreskoweczek moglby zapoznac sie z flagami swiata.
moim zdaniem jest debilem.
moim zdaniem jest debilem.
Odwrócone barwy flagi Polski są specjalnie, nikt się tu nie pomylił ani nie brakowało mu wiedzy. Jest to zgrywa i czekanie na polaczkowy ból dupy.
@up
Tak jest od początku i tego się nie zmienia... Polacy próbowali już na 4chanie przy czym ponieśli sromotną klęskę. Poza tym wystarczyło przeczytać post wyżej.
Moim zdaniem wracaj do kuchni.
Tak jest od początku i tego się nie zmienia... Polacy próbowali już na 4chanie przy czym ponieśli sromotną klęskę. Poza tym wystarczyło przeczytać post wyżej.
Moim zdaniem wracaj do kuchni.
spoko... w psychiatryku Cie zrozumieją z tą odwrócona flagą...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów