📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Haha, dobre
Ale za komiks, w którym Polska (barwy odwrócone przez zjebów, którzy nie znają własnej flagi, a co dopiero polską) liże dupsko niemcom nie mogę dać piwa.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ale za komiks, w którym Polska (barwy odwrócone przez zjebów, którzy nie znają własnej flagi, a co dopiero polską) liże dupsko niemcom nie mogę dać piwa.
Browar Dobry materiał
chcialem napisac ze zara jakis orzeł napisze barwy odwrocone, indonezja, a tu prosze niespodzianka i napisal to krab
Właściwie to napisałem to po to, żeby mi ktoś nie napisał czegoś w stylu "nie widzisz debilu, że to Monako/Indonezja, a nie Polska?!"
Fazi
Pih
@up
Jak twoja dziewczyna ma na imię Monako albo Indonezja, to byłem
Fazi
Pih
Jak twoja dziewczyna ma na imię Monako albo Indonezja, to byłem
specjalnie dla ciebie BongMan:
btw gdzie w tych komiksach które wrzuciłem
btw gdzie w tych komiksach które wrzuciłem
BongMan napisał/a:
polską) liże dupsko niemcom
Naucz sie angielskiego, a potem rob komiksy w tym jezyku... bledy strasznie rzucaja sie w oczy
sebus85 napisał/a:
Naucz sie angielskiego, a potem rob komiksy w tym jezyku... bledy strasznie rzucaja sie w oczy
Może w chuja sobie lecisz, może jesteś faktycznie głupi, więc wyjaśnię:
Tak jest napisane specjalnie. Ma to prezentować poziom znajomości języka angielskiego używanego przez Polaków, wróć, polskich gimbusów w sieci.
Nie schlebiajmy sobie zbytnio, rzeczywiście zaczęło się to od Polski i cały czas Polska jest głównym bohaterem, co nie zmienia faktu, że śmieją się też z amerykańców, szwedów, francuzów, niemców, ruskich i z innych nacji.O dziwo nie ma w komentarzach zbyt dużego bólu dupy od nas, chyba powoli łapiemy do siebie dystans albo po prostu język jest za trudny by go wszyscy zrozumieli .
Nie schlebiajmy sobie zbytnio, rzeczywiście zaczęło się to od Polski i cały czas Polska jest głównym bohaterem, co nie zmienia faktu, że śmieją się też z amerykańców, szwedów, francuzów, niemców, ruskich i z innych nacji.O dziwo nie ma w komentarzach zbyt dużego bólu dupy od nas, chyba powoli łapiemy do siebie dystans albo po prostu język jest za trudny by go wszyscy zrozumieli .
Dla wszystkich nie rozumiejących ironii, Polandball ma odwrócone barwy dlatego, że wszystko w naszym pięknym kraju jest do góry nogami. sic!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów