📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To nie kwejk do chuja pana!
Hollow_Man napisał/a:
jeśli cie to śmieszy to jesteś tak samo niedojebany jak ci wszyscy tiktokowcy.
Wszyscy? Większość tiktokowców to mądrzejsi ludzie niż TY baranie.
Pis to lewica jest?
Ta i lewica naruszyła kompromis, zaostrzając go.
Pierdoli się wam wszystko bo nie rozróżniacie gospodarki od światopoglądu.
Dlatego skończcie pierdolić lewica/prawica w takich kwestiach albo kierujcie je tylko w stronę światopoglądu a nie gospodarki, bo gospodarczo to gdzie okiem nie sięgniesz, właściwie w każdym kraju, to socjalista na socjaliście.
Ta i lewica naruszyła kompromis, zaostrzając go.
Pierdoli się wam wszystko bo nie rozróżniacie gospodarki od światopoglądu.
Dlatego skończcie pierdolić lewica/prawica w takich kwestiach albo kierujcie je tylko w stronę światopoglądu a nie gospodarki, bo gospodarczo to gdzie okiem nie sięgniesz, właściwie w każdym kraju, to socjalista na socjaliście.
Nawet nie wie ,że ten PiS mi życie uratował
Nie każdy może sobie pozwolić na lokum w kanałach. Ten smród niektórych odrzuca.
Dorik napisał/a:
zobacz na głowną- Angel sam wstawia tiktoki ;p
Nie tylko na główna Angel wrzuca tiktoki
sadistic.pl/cycki-dupy-zbiorczy-vt121353,2865.htm
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Chujowe. Ale jest jebanie PiSu, więc piwo trzeba dać.
Hollow_Man napisał/a:
jeśli cie to śmieszy to jesteś tak samo niedojebany jak ci wszyscy tiktokowcy.
Racja! Tt jest dla niedorozwojów umysłowych. Przygłupy bez przyszłości które maja tworzyć przyszłość. Świat się kończy kurwa.
a polska suka już że "on jest jakiś chory" sama jesteś chora suko jebana to że gołąb to musi ciągle gdzies zapierdalac i ziarna wpierdalac, bo posiedział troche na parapecie juz ze chory sama jastes chora kurwo jebana polska toksyczna, jebany zascianek i ograniczony umysl durnej polskiej kurwy
zobaczcie ostatnio bylo filmik z rosji jak sroka kradla lyzki rosjanki sie smialy i byly zainteresowane sroka a golab przyjdzie na parapet do polskiej kurwy to juz od razu ze musi byc chory bo nie zapierdala i nie lata gdzies non stop, sama jestes na leb chora suko polska
zobaczcie ostatnio bylo filmik z rosji jak sroka kradla lyzki rosjanki sie smialy i byly zainteresowane sroka a golab przyjdzie na parapet do polskiej kurwy to juz od razu ze musi byc chory bo nie zapierdala i nie lata gdzies non stop, sama jestes na leb chora suko polska
pazuzu napisał/a:
Ktoś kto nie lubi pisu jest lewakiem? Serio?
Ktoś nie przepada za lewacką narracją i w związku z tym jest czcicielem pisologii stosowanej?
Moje ulubione ostatnio powiedzonko... "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją".
Pytanie, komu dacie się orżnąć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów