📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole. Jakiś wylew w internecie lewaków i zauważalnie jakość wrzutek spadła.
DiamondBack napisał/a:
Ja pierdole. Jakiś wylew w internecie lewaków i zauważalnie jakość wrzutek spadła.
No Halman ma bana a czeka tyle filmików o motopizdeczkach i klapkowaniu z fawelli
Ja pierdole, ale gówno.
Podniecać się "jebać pis" w internetach zamiast po prostu być na co dzień anty socjalistą i jebać PiS, Lewicę, PO, PSL i Narodowców jednocześnie, bo to te same spierdoliny.
A największymi zjebami są inni socjaliści jebiący PiS - PiS realizuje socjalizm pełną gęba, w przeciwieństwioe do reszty nawet zrealizował swoje obietnice, czym rozjebał takie SLD i Lewicę na łopatki i jak widzę lewaka jebiącego pis, to już wiem, że to wyjątkowo tępy lewak, taki lewacki wioskowy głupek, pierwszy do testowania nowych grzybów i roślin
Podniecać się "jebać pis" w internetach zamiast po prostu być na co dzień anty socjalistą i jebać PiS, Lewicę, PO, PSL i Narodowców jednocześnie, bo to te same spierdoliny.
A największymi zjebami są inni socjaliści jebiący PiS - PiS realizuje socjalizm pełną gęba, w przeciwieństwioe do reszty nawet zrealizował swoje obietnice, czym rozjebał takie SLD i Lewicę na łopatki i jak widzę lewaka jebiącego pis, to już wiem, że to wyjątkowo tępy lewak, taki lewacki wioskowy głupek, pierwszy do testowania nowych grzybów i roślin
Filmik byłby nawet śmieszny, gdyby nie polityczne gówno na samym końcu. Jebać PIS, ale 500+ łykał by, jak pelinak żabę.
Poza tym, umyj futryny w oknach, syfiarzu jebany!
Poza tym, umyj futryny w oknach, syfiarzu jebany!
DiamondBack napisał/a:
Ktoś kto nie lubi pisu jest lewakiem? Serio?
Mars od tylu ? SRAM Pis od tylu ? JEST JEBANY W DUPE!!! Jebac was pisiory
pazuzu napisał/a:
Ktoś kto nie lubi pisu jest lewakiem? Serio?
najlepsze jest to ze ludzie uważają pis za prawice...
pazuzu napisał/a:
Ooo pierwszy obrońca PiS już się zjawił
Zobacz ile piw dostał. Przybył tu z całym moherowym oddziałem.
DiamondBack napisał/a:
Nie żeby coś, ale pis to lewica jest.
xXx5226 napisał/a:
Zobacz ile piw dostał. Przybył tu z całym moherowym oddziałem.
Nie żeby coś, ale pis to lewica jest.
On nie napisał nigdzie, że jest...
Widzę ,że burak mieszka w wysokim piętrze czyli zwykły robol który napewno korzysta z jakiś socjali od PiS.
Nawet nie wie ,że ten PiS mi życie uratował
Nawet nie wie ,że ten PiS mi życie uratował
Biorąc pod uwagę coraz większą ilość gówna dostającego się na główną, kwestią czasu jest kiedy moderatorzy zaczną robić coming out
Dwie mysli przyszly mi do glowy po obejzeniu tego gowna.
Co to robi na glownej?
W ktorym momencie powinienem sie usmiechnac?
Ad. 1. Sadistic to to juz nie jest.
Ad. 2. Czuje sie jak komandor Data probujacy zrozumiec czym jest zart.
Jesli w chwili pisania, jest tutaj az 73 osoby, ktore ten filmik rozbawil, to juz nie ma nadzieji dla ludzkosci
Podaj dalej...
Co to robi na glownej?
W ktorym momencie powinienem sie usmiechnac?
Ad. 1. Sadistic to to juz nie jest.
Ad. 2. Czuje sie jak komandor Data probujacy zrozumiec czym jest zart.
Jesli w chwili pisania, jest tutaj az 73 osoby, ktore ten filmik rozbawil, to juz nie ma nadzieji dla ludzkosci
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów