Idź stąd dziewczyno...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Idź stąd dziewczyno...
Przecież to Flodzia, nie poznajesz?
Ludzie, litości. Piję brandy, zre Kolacje i szykuje się żeby wstać za 3h na ryby. Nie mam słuchawek na uszach żeby zrozumieć co tam się dziej. Jak wejdzie nowoczesny model społeczeństwa to was pozwę za dyskryminowanie moich potrzeb i wygram sprawę więc poprawcie się i dostosujcie model funkcjonowania do moich niszowych potrzeb i basta.
sothis napisał/a:
Jak wejdzie nowoczesny model społeczeństwa to was pozwę za dyskryminowanie moich potrzeb i wygram sprawę
Obawiam się, że to tak nie działa. Patrz na Twittera - lewak mógł obsrywać prawaka, ale prawak lewaka już nie. Nie oczekuj od nich sprawiedliwości, bo nie o to tu chodzi. Zderzysz się bardzo szybko z podwójnymi standardami.
ja pierdolę, normalnie tiktok dla upośledzonych
pis_to_chuje napisał/a:
ja pierdolę, normalnie tiktok dla upośledzonych
- Siostro! Lekarza!
- Co się stało?
- Szybko! Pacjentowi lewoskrętnemu pękła dupa!
Ludzie, litości. Piję brandy, zre Kolacje i szykuje się żeby wstać za 3h na ryby. Nie mam słuchawek na uszach żeby zrozumieć co tam się dziej. Jak wejdzie nowoczesny model społeczeństwa to was pozwę za dyskryminowanie moich potrzeb i wygram sprawę
(...)
Jest nas dwoje. Idziem w pozew zbiorowy. Jak ktoś chętny się dołączyć, to priv (do kolegi, ja zarobiony jestem
!).
35i napisał/a:
Ja tak nie na temat. Wie ktoś, gdzie można nabyć to arcydzieło wiszące za Gretą?
google.com/search?q=leo+drink+paint&sxsrf=ALiCzsba9D2w74e7eZzWq-ZY...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów