Piękne sobie wybrali miejsce na postój. Wrzucam bo chyba czeka mnie przymusowy urlop
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha co tu się odpierdala. dobierają się w pary i walczą na forum
kurwa jak dzieci hahaha ,chyba macie po 14 lat że się tak napierdalacie w komentarzach .Wstyd kurwa
masz ból dupska że cię wyprzedzi w statystykach ?
Halman napisał/a:
a twój guru bardzo sie poczuł urażony "kłamliwą mendą"? by my jego "kurwami" owszem tak...
Jerzy_Owsik napisał/a:
.Wstyd kurwa
po pierwsze, ja juz osiągnąłem wszystko i mam to w dupie, ale po drugie czy chciałbyś być z tego powodu być nazywany "KURWĄ"?
janlew napisał/a:
A kim ty k***a niby jesteś i kogo obchodzi twój obsrany urlop?
Chyba ciebie, skoro się prujesz
Anosa20 napisał/a:
lepsza makrela między nogami niz stulejarski serek pod napletem
Halman, czy ty nie możesz sobie normalnych znajomych znaleźć ? tylko taką patologie do siebie przyciągasz !. Ze śmietnika ją wyjąłeś czy z peronów dworca Wschodniego ?. Ja bym się wstydził z czymś takim wyjść do ludzi
Jesse.Pinkman napisał/a:
Piękne sobie wybrali miejsce na postój. Wrzucam bo chyba czeka mnie przymusowy urlop
Halman napisał/a:
a twój guru bardzo sie poczuł urażony "kłamliwą mendą"? by my jego "kurwami" owszem tak...
Anosa20 napisał/a:
lepsza makrela między nogami niz stulejarski serek pod napletem
Czy byłby ktoś tak miły i wytłumaczył mi co tu się za drama odpierdala?
stare porzekadło "baba z wozu, koniom lżej", co prawda to nie była baba, ale koń ewidentnie z miejsca do setki ruszył....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów