Piękne sobie wybrali miejsce na postój. Wrzucam bo chyba czeka mnie przymusowy urlop
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż, raz na wozie, raz pod wozem
Watermelon napisał/a:
A Twój guru nie podpierdolił Halmana?Przymusowy urlop? A to czemu?
Haha ktoś poczuł się urażony xDDDDDDD
Watermelon napisał/a:
Przymusowy urlop? A to czemu?
Haha ktoś poczuł się urażony xDDDDDDD
A kim ty kurwa niby jesteś i kogo obchodzi twój obsrany urlop?
TWA zaczęło podpierdalać , dobrała się parka z kółeczka różańcowego, jedno warte drugiego, siedzą w piwnicy i stykają się siurkami... a nie, przepraszam, jedno ma makrele między nogami...
RobsoN napisał/a:
TWA zaczęło podpierdalać , dobrała się parka z kółeczka różańcowego, jedno warte drugiego, siedzą w piwnicy i stykają się siurkami... a nie, przepraszam, jedno ma makrele między nogami...
lepsza makrela między nogami niz stulejarski serek pod napletem
Anosa20 napisał/a:
A Twój guru nie podpierdolił Halmana?
Bardzo poczuliscie się uraźeni konfidenci?
Watermelon napisał/a:
No wiesz jak lubisz, żeby Pinkman nazywał cię kurwą to możesz to lubić. Ja niekoniecznie.
Watermelon napisał/a:
a twój guru bardzo sie poczuł urażony "kłamliwą mendą"? by my jego "kurwami" owszem tak...
"Wrzucam bo chyba czeka mnie przymusowy urlop "
To ty siedziałeś na furmance ??
To ty siedziałeś na furmance ??
Konia szkoda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów