📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Spasiona, żółta i nie ruszają przez kutasa wadżajna przejęła kontrolę nad nosicielką. Ot i skutki.
wilkoala napisał/a:
Nie rozpędzaj się tak bo jeśli bez skrępowania mówi o "Niggas", to pewnie jeszcze większy wstręt czuje do "Pollack".
ty to chyba potrzebujesz warsztatow pewnosci siebie. Jestes kurwa pizda czy co jest nie tak z Toba?
Wyrzucić na trzecią szynę, później ekstradycja w worku do Chin.
ism napisał/a:
ty to chyba potrzebujesz warsztatow pewnosci siebie. Jestes kurwa pizda czy co jest nie tak z Toba?
Ze mną wszystko w porządku, dziekuję że pytasz.
Taka jest prawda że na zachodzie w większości mają nas za śmieci i white trash, słyszałeś kiedyś o polish jokes w USA?
Jesteśmy tam kreowani na idiotów, niewolników i ludzkie ścierwo warte tyle samo co murzyni czy pakole z których tak się naśmiewamy na sadolu.
wilkoala napisał/a:
Ze mną wszystko w porządku, dziekuję że pytasz.
Taka jest prawda że na zachodzie w większości mają nas za śmieci i white trash, słyszałeś kiedyś o polish jokes w USA?
Jesteśmy tam kreowani na idiotów, niewolników i ludzkie ścierwo warte tyle samo co murzyni czy pakole z których tak się naśmiewamy na sadolu.
to wina takich zakomplesionych siurkow jak ty - siedz na tej wiosce i nie wyjezdzaj najebany do rajchu na robote to nie bedziesz psul nam opinii lamusie
ism napisał/a:
to wina takich zakomplesionych siurkow jak ty - siedz na tej wiosce i nie wyjezdzaj najebany do rajchu na robote to nie bedziesz psul nam opinii lamusie
Nie musze, bo się uczyłem kiedy ty kładłeś płytki i tachałeś worki z cementem i tak mieszkam na wsi, nie dlatego że się tu urodziłem, ale dlatego że mnie stać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów