Nawet się piwa nie można napić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nawet się piwa nie można napić.
Nigdy nie skumam tego amerykańskiego pogo z machaniem łapami.
Kręci kikutami jak wiatrak.
Kręci kikutami jak wiatrak.
Pizdus napisał/a:
No i chuj ci do tego
straszysz mnie WOŚP? (Wojownicy Oślepiający Śliną Przeciwnika)
Zpider napisał/a:
Wcale tego umyślnie nie zrobił
Przecież o to właśnie chodzi w pogo aby trochę celowo komuś przyjebać, pomachać łapami, oberwać od kogoś znowu pomachać łapami... ot taki sposób na wyładowanie się bez robienia krzywdy sobie nawzajem.
grudzin7 napisał/a:
Przecież o to właśnie chodzi w pogo aby trochę celowo komuś przyjebać, pomachać łapami, oberwać od kogoś znowu pomachać łapami... ot taki sposób na wyładowanie się bez robienia krzywdy sobie nawzajem.
Heh, kumplowi na studniówce poleciał ząb.
dobry sposób na danie komuś w mordę, nie wszczynając przy tym bójki
Jedni wyznają Owsiaka i lubią taką zabawę, drudzy jak halman od najmłodszych lat chodzą na plebanię do swojego idola proboszcza i bawią się w doktora proktologa
Nyrewesa napisał/a:
Jedni wyznają Owsiaka i lubią taką zabawę, drudzy jak halman od najmłodszych lat chodzą na plebanię do swojego idola proboszcza i bawią się w doktora proktologa
a jeszcze inni (w tym ja) mają na to wyjebane. Mnie totalnie chuj do tego czy ktoś lubi WOŚP, Woodstock i inne takie. Każdy ma swój pogląd, nie rozumiem tylko przypierdalania się o różnice w zdaniu.
za stary chuj jestem,żeby tłumaczyć czym było pogo w l. 80 tych, kto kurwa nie przeżył, to chuja wie i niech go ssie, pozdro dla ludków z jarocina z lat 85-89 bosman abracham
shiters napisał/a:
a jeszcze inni (w tym ja) mają na to wyjebane. Mnie totalnie chuj do tego czy ktoś lubi WOŚP, Woodstock i inne takie. Każdy ma swój pogląd, nie rozumiem tylko przypierdalania się o różnice w zdaniu.
I dlatego w tym kraju jest jak jest. Ludzie twojego pokroju bez własnego zdania pozwalają na to żebysmy mieli podatki wyższe niż w średniowieczu, pozwalają zeby sądy chuja robiły, policja była polityczna a kościół jebał dzieci i wpierdalal się do polityki i okradał skarb państwa..
Kwestia WOŚP jest sprawą polityczna przez działania PiS który ich notorycznie atakuje i próbuje zniszczyć przez naciski kościoła który uważa że ma monopol na zbieranie kasy dla potrzebujących czyli przede wszystkim dla siebie.
Albo jesteś po stronie dobra czyli WOŚP albo należysz do politycznej osi zła czyli napierdalajacych na Owsiaka czy środowiska katolickich talibów i pislamistow.
Osoby które twierdza ze są neutralne tak naprawdę są po stronie PiS bo brak sprzeciwu jest niema zgoda na to co robią.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów