Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
siwers3 2012-11-23, 16:31
I no co mu to dało, że zapierdalał na rowerze z lodem, psem i chuj wie czym jeszcze tam gdzie tego robić nie wolno?
To jakiś program dla Gimbazy, żeby wiedzieli jak kozaczyć na dzielni jacy to Oni nie są.
Żałosne kurwa. Jak tak bardzo chcą pokazywać jak jebać system to niech trochę bardziej postarają.

Ok, dzięki sadistic, odreagowałem sobie
Zgłoś
KacMorderca 2012-11-23, 16:36 3
Piwo za psa- Milo z Maski, dawno sukinsyna nie widziałem.
Zgłoś
Belzedup666 2012-11-23, 16:49
Jak zwykle"chrupek" z ochrony chciał się wykazać za 1200zł miesięcznie.
"My nie chcieliśmy strzelać, nam kazali".
Zgłoś
S................e 2012-11-23, 18:44 1
Kolejna zjebana reklama Sropp z łamaniem zakazów.
Zgłoś
patyk161 2012-11-23, 19:02 1
Proponuję moderatorowi wprowadzić przeciwieństwo piwa np.gówno żeby takie filmiki oceniać !!!
Zgłoś
ellsworth 2012-11-23, 19:51
Szkoda że mu tego loda na twarzy nie rozkwasił
Zgłoś
KwusheR 2012-11-23, 21:00
1:09 - Gracjan
Zgłoś
remas122 2012-11-23, 21:12
@Łysa_Pała widać, że nie masz rozeznania w temacie. Każdy pracownik ochrony legitymujący się licencją POF I lub II stopnia, może użyć środku przymusu bezpośredniego (w tym przypadku siły fizycznej) w przypadku gdy dana osoba stwarza zagrożenie dla zdrowia lub życia osób pośrednich, czyli klientów marketu. Mów co chcesz ale jazda rowerem na rolkach stwarza takie zagrożenie dla klientów sklepu. Rowerem tylko w skrajnych przypadkach wolno poruszać się po chodniku a co dopiero wewnątrz marketu Pozdro
Zgłoś
snajper997 2012-11-23, 23:11
Jebana ciota, bez szluga wszedł.
Zgłoś
K................n 2012-11-24, 1:58 1
Co Wy pieprzycie? znam parę osób z supermarketowej ochrony, nie mają prawa bić, ale mają pełne prawo obezwładnić do czasu przyjazdu policji
Zgłoś
Machol 2012-11-24, 3:16
Bongman, kiepskiego nauczyciela miałeś. Jak ktoś Cię bije, to masz prawo mu oddać. Nie napierdalać ile wlezie, oczywiście, ale jedno, konkretne pierdolnięcie i aplikować do czasu aż się klient uspokoi.
Zgłoś
łysa_pała 2012-11-24, 9:34
BongMan napisał/a:

Przypuszczam że jakbyś do jakiegoś klubu tak wjechał jak ten koleś to bramkarze by się raczej z tobą nie bawili...

Ale mówimy tu o sytuacji z marketu. Poza tym, też kilka razy zdarzyło mi się stać w klubie, więc wiem na czym polega tam robota. A licencji żadnej nie mam...
Zgłoś
Mr.Bungle 2012-11-25, 23:53
dback napisał/a:

Gdyby nie ta zjebana reklama na koncu to bym uwierzył, ze to nie jest ustawione. Niema piwa.

Nieeeeszkodzi ja i tak się posmarkałem ze śmiechu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem