📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten Onion Movie cały był chujowy. Jak takie coś oglądasz to chyba nie masz fałd na mózgu.
Echelon napisał/a:
Ten Onion Movie cały był chujowy. Jak takie coś oglądasz to chyba nie masz fałd na mózgu.
obejrzałem bo mi ktoś polecił, poza tym oglądałem z kumplami przy piwku więc zawsze większa beka, było pare śmiesznych momentów, skoro tobie się nie podobał twoja sprawa, chyba, że nie zrozumiałeś filmu bo jest to parodia.
A pierdolą smuty.. milion mega ramu, sto pięćdziesiąt rdzeni, w telefonach aparaty 10 megapikseli, a nikt nie pomyślał, żeby wbudować otwieracz do piwa
bo to są amerykańskie projekty, a w hameryce to mają piwa "orkręcane"...
Scorpio_SIC napisał/a:
A pierdolą smuty.. milion mega ramu, sto pięćdziesiąt rdzeni, w telefonach aparaty 10 megapikseli, a nikt nie pomyślał, żeby wbudować otwieracz do piwa
Telefon to jeden wielki otwieracz do piwa...
Obudową się nie różniły, więc skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?
aaddaas napisał/a:
bo to są amerykańskie projekty, a w hameryce to mają piwa "orkręcane"...
Gadasz jakby w Polsce takich nie było. To są dla tych, którzy bez otwieracza nie dostaną się do zwykłego piwa.
Lashlo napisał/a:
Telefon to jeden wielki otwieracz do piwa...
No też racja, ale zrobiłbyś tak np. telefonem za który dałeś kilkaset złotych, albo koło tysiaka? Raczej nie, a gdyby był otwieracz to owszem
Gil Bates. Ładna gra literek. Ale do takiego podążania za nowościami to bardziej by pasowało Jeve Sobs.
prokop16 napisał/a:
z filmu Total dizaster tak mi sie zdaje o ile dobrze pamięam
a nie to onion news xD no tak
No ja pierdolę! Brawo! Stara musi być dumna.
Yalo napisał/a:
(fragment filmu Onion Movie - kto nie widział, polecam )
A Onion Movie kapitalny film. Tylko trzeba go zrozumieć!
Ja tam mam kompa od 3 lat, jakoś każda gierka działa mi na full detalach, niczym się nie przejmuję. Po prostu pomyślałem trochę, poszukałem, doinformowałem się, kupiłem odpowiednie części i byłem zadowolony. A jak ktoś kupuje te syfy z MediaMarktu to nic dziwnego:P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów