A do patrolu podjeżdżam tak...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, jakaś chujowa.
Zawsze mnie zastanawiało jak można ścigać się z napisami (datą/godziną) w kamerce jadącą z taką samą prędkością. Ale no tak, to przecież Mateczka Rasija.
Zawsze mnie zastanawiało jak można ścigać się z napisami (datą/godziną) w kamerce jadącą z taką samą prędkością. Ale no tak, to przecież Mateczka Rasija.
Jak na Rosję to zajechał dość normalnie. A że Policjanci strachliwi...
Od 1 stycznia 2012 to już policjanci. Co prawda zmieniła się tylko nazwa w głowach zostało im to samo.
zauważyliście że jak łada u ruskich hamuje, to nie ma opcji żeby jechała przy tym prosto, tylko musi jakieś fikoły nakurwiać? im starsza tym bardziej ją ciągnie gdzieś w zarośla
człowiek_zły napisał/a:
Od 1 stycznia 2012 to już policjanci. Co prawda zmieniła się tylko nazwa w głowach zostało im to samo.
To samo co mają policjanci na całym świecie. Faktycznie to już policja, nie milicja. Wiki podaje,że od marca 2011.
P.S. Różnica jest taka,że jak w Rosji policjant uderzy kobietę to w Polsce pokazują to w głównych wiadomościach, a nagłówki serwisów krzyczą: "Rosyjski policjant brutalnie uderzył kobietę. Jest nagranie!" i wszyscy są potwornie oburzeni
biznes.onet.pl/rosyjski-policjant-brutalnie-uderzyl-kobiete-jest-,1851...
Jak to samo zdarzy się w USA to możesz sobie najwyżej obejrzeć na Youtube i jakoś nikogo to nie oburza,w końcu tam demokracja,a w Rosji zamordyzm...
sadistic.pl/kobieta-uderzona-przez-policjanta-vt141987.htm
sadistic.pl/facet-na-wozku-vs-policja-vt141598.htm
A to się im musiało zrobić ciepło w ten, jak widać, chłodny dzień...
Czemu data w prawym dolnym rogu porusza sie razem z szyba ?
@Cr4zySh4ker: zapewne filmik był kręcony bez stabilizacji obrazu i dopiero na kompie został poddany obróbce, stąd te dziwne ruchy szyby i reszty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów