Tożto Czarownik!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
Tożto Czarownik!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
będzie nauczycielem Gimnazjum, góra jakieś liche liceum
edit:
Massivee napisał/a:
Taaa, zaskoczyć to można Kobietę wsadzając jej tam gdzie się z reguły nie wsadza swojego wszyscy wiedzą czego.
znaczy wsadzając jej chuja w cipkę?
Taaa, zaskoczyć to można Kobietę wsadzając jej tam gdzie się z reguły nie wsadza swojego wszyscy wiedzą czego.
A z filmikami tego typu to się wypierdala na smoga kolego.
A z filmikami tego typu to się wypierdala na smoga kolego.
myślałem że sobie ręke podpali albo coś innego a tu taka kicha
mamusia albo tatuś zobaczą filmik w internecie to synalek będzie miał przeeee*****bane za to ze bawił się zapalniczką, a zmoczone łózko będzie tłumaczył ze miał straaaaaaaaszny sen
Cytat:
Cytat:Massivee napisał/a:
znaczy wsadzając jej chuja w cipkę?
nie... w dupę gdy się niechcący wyślizgnie z cipki ( lub też chcący... ).
Luis napisał/a:
nie... w dupę gdy się niechcący wyślizgnie z cipki ( lub też chcący... ).
Zaiste - mam nadzieję, iż jest to tak samo "poważna" odpowiedź, jak moja (bo ona ironiczna była, wiesz? )
"w tym vidio"
O kurwa, diabeł! ;<
Jak on to zrobił
mógłby dawać korepetycje szamanom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów