Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kretynie musisz użyć tamponu. Każdy płyn wlany w dupę chce od razu sp🤬alać. Nasączasz tampon i do dzieła. Cały alkohol ma czas dostać sie do krwioobiegu.
bercisko napisał/a:
Kretynie musisz użyć tamponu. Każdy płyn wlany w dupę chce od razu sp🤬alać. Nasączasz tampon i do dzieła. Cały alkohol ma czas dostać sie do krwioobiegu.
O, widzę znasz się na rzeczy...
Iksdemen napisał/a:
O, widzę znasz się na rzeczy...
Chyba na rzyci.
teraz sprawdz czy jak nalejesz do gumowca wódy to będzie działać. podobno ruskie woditiele tak robią
bercisko napisał/a:
może ogórem kiszonym zagryźć (zatkać) trzeba ?

bercisko napisał/a:
Mili Panstwo o to koneser i znawca tematu, a nie lepiej ogorkiem zapchac ? Od razu masz zagryche

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie