Można i tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Motyw muzyczny na tym wesołym pogrzebie to chyba jakiś ichniejszy Weekend - Ona tańczy dla mnie
Lepszy taki niż przyjść i płakać przez 20 lat przed trumną.
Na Ukrainie maja zwyczaj że niosą truposza przez główną ulicę, nie wiem gdzie, pewnie na cmentarz, w tym czasie wszystkie samochody które ich mijają zjeżdżają na bok i wyłączają silniki na czas przejścia, a za pochodem wielki korek, dobrze, że wpadłem na ten pomysł z tym że tylko zjechałem na bok, bo na początku byłem zdziwiony, ale turyście chyba się wybacza
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Na Ukrainie maja zwyczaj że niosą truposza przez główną ulicę, nie wiem gdzie, pewnie na cmentarz, w tym czasie wszystkie samochody które ich mijają zjeżdżają na bok i wyłączają silniki na czas przejścia, a za pochodem wielki korek, dobrze, że wpadłem na ten pomysł z tym że tylko zjechałem na bok, bo na początku byłem zdziwiony, ale turyście chyba się wybacza
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Z taką radością powinno się chować wierzących. W końcu to dla nich najwspanialszy moment, w którym łączą się z tym ich bogiem. Rodziny powinny płakać ze szczęścia a nie rozpaczy. No chyba, że deklarowana wiara to jedno, a rzeczywista to drugie, wtedy jest rozpacz na pogrzebie...
U nas, to na weselach orkiestry smutniej grają, niż tam na pogrzebach
InnyName napisał/a:
Na Ukrainie maja zwyczaj że niosą truposza przez główną ulicę, nie wiem gdzie, pewnie na cmentarz, w tym czasie wszystkie samochody które ich mijają zjeżdżają na bok i wyłączają silniki na czas przejścia...
Może to wydawać się dziwne lecz ma to swoje uzasadnienie. Chodzi o to, aby nie mijać się z konduktem gdyż dusza zmarłego podąża wtedy za tobą. Słyszałem też wersję że to dlatego że mijanie się z konduktem przynosi pecha i np. wkrótce umrze ktoś z twojej rodziny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów