Można i tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mogę sie założyć że stary azjatycki piernik lubował sie w uczennicach które go traktowały czubkiem kozaka...
Dopóki nie ma striptizu to wszystko w normie
Kurwa, też chciałbym taki.
Pewnie był facet lubiany, wśród lokalnej społeczności
Za to polski Janusz zdychający w wieku 57 lat na zawał czy raka, dostaje łopatą w dupę na cmentarzu i nawet pies z kulawą nogą za nim nie zapłacze
Za to polski Janusz zdychający w wieku 57 lat na zawał czy raka, dostaje łopatą w dupę na cmentarzu i nawet pies z kulawą nogą za nim nie zapłacze
PANxxxBDSM napisał/a:
No rzeczywiście, dla nieboszczyka to wielka różnica.
Ale ten z filmu chyba nie był lubiany skoro tak się cieszą?
Co do tego płaczu to... polemizował bym.
A to czego tu jesteśmy świadkami, potwierdza jedynie opinię że pogrzeby są dla żywych a nie dla zmarłych.
Ale podzielam opinię że oprawa robi wrażenie.
A ponieważ melodia mi się podoba, nie omieszkam zassać tegoż utworu.
Jeśli kiedyś usłyszycie telefon z takim dzwonkiem, to prawdopodobnie będę to ja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów