Patrząc na ich demografię a na naszą, to szykuj się że Twoja prapra...prawnuczka będzie z jednym takim robić sobie czekoladowe dzieci o ile sama już nie będzie w odcieniu kakao.
Pragnę Ci przypomnieć że pochodzisz z pogańskiej kultury Słowian którzy sami jak małpy po drzewach skakali, nie mając nawet pisma, kiedy od tysięcy lat żółci Chińczycy mieli swoje cesartwo, brązowi Rzymianie swój Rzym, brązowi Egipcjanie swoje piramidy, a różne semickie grupy etniczne swoje państwa w Mezopotamii.
Średnio możesz im zarzucać brak rozwoju cywilizacyjnego kiedy sami musieliśmy go sobie importować z zachodniej europy od chrześcijan.
Brązowi Rzymianie? Serio? O niemieckiej wersji historii słowian, którą powielasz nawet nie chce mi się wspominać. Wiesz tyle ile przeczytasz na wyborczej goju.
Brązowi Rzymianie? Serio? O niemieckiej wersji historii słowian, którą powielasz nawet nie chce mi się wspominać. Wiesz tyle ile przeczytasz na wyborczej goju.
Uwielbiam świrów po prawej którzy zawsze myślą że ktoś kto się z nimi nie zgadza czyta gówno wyborcze. Takie to stereotypowe.
A co do Rzymian to tak, generalnie byli brązowi u szczytów swojej potęgi bo zbierali się tam ludzie z całej okolicy basenu śródziemnomorskiego, północy afryki i kawałka mezopotamii. Rzymianie byli bardziej semiccy niż germańscy czy celtyccy jeśli chodzi o genetykę. Dopiero w okresie upadku Rzymu zaczęła się pewna zmiana kiedy "barbarzyńcy" z północy zaczęli zajmować tereny powoli rozpadającego się państwa.
Także ponawiam mój komentarz. Sam pochodzi z uber-białej kultury która skakała po drzewach kiedy mnóstwo nie-białych kultury budowała cuda architektoniki swoich czasów.
Uwielbiam świrów po prawej którzy zawsze myślą że ktoś kto się z nimi nie zgadza czyta gówno wyborcze. Takie to stereotypowe.
A co do Rzymian to tak, generalnie byli brązowi u szczytów swojej potęgi bo zbierali się tam ludzie z całej okolicy basenu śródziemnomorskiego, północy afryki i kawałka mezopotamii. Rzymianie byli bardziej semiccy niż germańscy czy celtyccy jeśli chodzi o genetykę. Dopiero w okresie upadku Rzymu zaczęła się pewna zmiana kiedy "barbarzyńcy" z północy zaczęli zajmować tereny powoli rozpadającego się państwa.
Także ponawiam mój komentarz. Sam pochodzi z uber-białej kultury która skakała po drzewach kiedy mnóstwo nie-białych kultury budowała cuda architektoniki swoich czasów.
No i wszystko jasne. Jesteś zjebem z wyborczą zamiast mózgu. Nawet brązowi rzymianie przestali mnie dziwić.
No i wszystko jasne. Jesteś zjebem z wyborczą zamiast mózgu. Nawet brązowi rzymianie przestali mnie dziwić.
Teraz się zastanawiam czy jesteś niedouczonym idiotą z PiS czy bardziej z konfy, który nie potrafi nic powiedzieć poza zarzutem że przeciwnik czyta coś z czymś się nie zgadzasz i co go dyskredytuje z samej racji czytania tego... Zwłaszcza że historia moich komentarzy, w szczególności sprzed paru lat, raczej wskazuje że prędzej bym sięgnął po Najwyższy CZAS (sprzed paru lat kiedy jeszcze nie był Pudelkiem prawicy)...
Ale hej. Wiesz sobie w jakieś anty-naukowe bełkoty że Rzymianie byli pochodzenia celtycko-germańskiego czy coś...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów