Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Toooomek 2024-11-10, 15:30
Zawsze zastanawiam sie czy jest coś czego murzyny nie sa w stanie spierdolić...
Zgłoś
BeardedBastard 2024-11-10, 19:14
Ta rasa nic nie potrafi....tzn.nic cywilizowanego.
Zgłoś
PękniętySłoik 2024-11-10, 22:36
Ork.Fajny napisał/a:

Patrząc na ich demografię a na naszą, to szykuj się że Twoja prapra...prawnuczka będzie z jednym takim robić sobie czekoladowe dzieci o ile sama już nie będzie w odcieniu kakao.
Pragnę Ci przypomnieć że pochodzisz z pogańskiej kultury Słowian którzy sami jak małpy po drzewach skakali, nie mając nawet pisma, kiedy od tysięcy lat żółci Chińczycy mieli swoje cesartwo, brązowi Rzymianie swój Rzym, brązowi Egipcjanie swoje piramidy, a różne semickie grupy etniczne swoje państwa w Mezopotamii.
Średnio możesz im zarzucać brak rozwoju cywilizacyjnego kiedy sami musieliśmy go sobie importować z zachodniej europy od chrześcijan.

Brązowi Rzymianie? Serio? O niemieckiej wersji historii słowian, którą powielasz nawet nie chce mi się wspominać. Wiesz tyle ile przeczytasz na wyborczej goju.
Zgłoś
NwcOnlyamodel 2024-11-10, 23:19
Trumna warta pół wioski a podkłady gorsze niż te którymi się będą napierdalać po pogrzebie
Zgłoś
vladkruk 2024-11-11, 1:47
To oni się w takich okazałych trumnach chowają? Myślałem że murzyn jeśli w ogóle idzie do ziemi to co najwyżej w oponie.
Zgłoś
Ork.Fajny 2024-11-11, 15:59
PękniętySłoik napisał/a:

Brązowi Rzymianie? Serio? O niemieckiej wersji historii słowian, którą powielasz nawet nie chce mi się wspominać. Wiesz tyle ile przeczytasz na wyborczej goju.

Uwielbiam świrów po prawej którzy zawsze myślą że ktoś kto się z nimi nie zgadza czyta gówno wyborcze. Takie to stereotypowe.

A co do Rzymian to tak, generalnie byli brązowi u szczytów swojej potęgi bo zbierali się tam ludzie z całej okolicy basenu śródziemnomorskiego, północy afryki i kawałka mezopotamii. Rzymianie byli bardziej semiccy niż germańscy czy celtyccy jeśli chodzi o genetykę. Dopiero w okresie upadku Rzymu zaczęła się pewna zmiana kiedy "barbarzyńcy" z północy zaczęli zajmować tereny powoli rozpadającego się państwa.

Także ponawiam mój komentarz. Sam pochodzi z uber-białej kultury która skakała po drzewach kiedy mnóstwo nie-białych kultury budowała cuda architektoniki swoich czasów.
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-11-11, 16:22
Ciekawe czy jak te wielkie grube czarne lochy w USiA są chowane (o ile są) to czy trumne podnosi się wózkiem widłowym czy koparką.
Zgłoś
TheMarik_1234 2024-11-11, 23:35
Przypomniało mi się

Zgłoś
PękniętySłoik 2024-11-12, 3:34
Ork.Fajny napisał/a:

Uwielbiam świrów po prawej którzy zawsze myślą że ktoś kto się z nimi nie zgadza czyta gówno wyborcze. Takie to stereotypowe.
A co do Rzymian to tak, generalnie byli brązowi u szczytów swojej potęgi bo zbierali się tam ludzie z całej okolicy basenu śródziemnomorskiego, północy afryki i kawałka mezopotamii. Rzymianie byli bardziej semiccy niż germańscy czy celtyccy jeśli chodzi o genetykę. Dopiero w okresie upadku Rzymu zaczęła się pewna zmiana kiedy "barbarzyńcy" z północy zaczęli zajmować tereny powoli rozpadającego się państwa.
Także ponawiam mój komentarz. Sam pochodzi z uber-białej kultury która skakała po drzewach kiedy mnóstwo nie-białych kultury budowała cuda architektoniki swoich czasów.

No i wszystko jasne. Jesteś zjebem z wyborczą zamiast mózgu. Nawet brązowi rzymianie przestali mnie dziwić.
Zgłoś
Ork.Fajny Wczoraj 16:33
PękniętySłoik napisał/a:

No i wszystko jasne. Jesteś zjebem z wyborczą zamiast mózgu. Nawet brązowi rzymianie przestali mnie dziwić.

Teraz się zastanawiam czy jesteś niedouczonym idiotą z PiS czy bardziej z konfy, który nie potrafi nic powiedzieć poza zarzutem że przeciwnik czyta coś z czymś się nie zgadzasz i co go dyskredytuje z samej racji czytania tego... Zwłaszcza że historia moich komentarzy, w szczególności sprzed paru lat, raczej wskazuje że prędzej bym sięgnął po Najwyższy CZAS (sprzed paru lat kiedy jeszcze nie był Pudelkiem prawicy)...

Ale hej. Wiesz sobie w jakieś anty-naukowe bełkoty że Rzymianie byli pochodzenia celtycko-germańskiego czy coś...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów