📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koparkowy piwko, nawet mu brewka nie pykła
widać wprawę, nie takie rzeczy tam się odp🤬la

widać wprawę, nie takie rzeczy tam się odp🤬la

Wózkowy pozdrawia koparkowego brawo brawo
Wózkowy czy koparkowy niczym nie rozni się od pilota samolotu
często jesteśmy nie doceniani
Zbysław napisał/a:
Wózkowy pozdrawia koparkowego brawo brawo
Różni się, zazwyczaj wózkowy czy koparkowy to cymbał po zawodówce, w przeciwieństwie do pilotów.
ksero napisał/a:
Różni się, zazwyczaj wózkowy czy koparkowy to cymbał po zawodówce, w przeciwieństwie do pilotów.
Nie, żebyś skłamał, ale większość pilotów to mega zjeby

KoniecZartow napisał/a:
Nie, żebyś skłamał, ale większość pilotów to mega zjeby znam kilku i jedyne za co byli lubiani, to za to, że mieli fajne żony i często nie było ich w domach
Znam dwóch którzy byli najpierw pilotami wojskowymi teraz latają dla Ryanair, obaj są mega inteligentni, co do żon, nie mają ich

Nie każdy pilot to zjeb, tacy Protasiuk Grzywna Ziętek bardzo zasłużeni dla kraju.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie