📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Listwa na ryj i po sprawie
haahhahah o kurwa może to syn z jakiejs rodziny gangusów i każdy dobrze o tym wie. Bo w innym wypadku mój mózg nie jest w stanie pojąć kretynizmu tych zjebów co nie potrafią gówniaka uspokoić
Jak bym w szkole takie coś próbował odwalić to pierwszy wpierdol bym dostał od nauczycieli a drugi od starego gdy by się już dowiedział. Kurła kiedyś to było
Kiedyś za rzucenie plecakiem w domu pod biurko stary potrafił wyjebać lepe na ryj a co mówić tutaj za takie coś to pewnie by ręce połamał.
Jak teraz mu ktoś nie potnie dupy pasem, to wyrośnie na skurwysyna pierwszej wody.
Z dzieckiem jak z kobietą, będzie sprawdzać na ile może sobie pozwolić
Za moich czasów ojciec wymuszał dyscyplinę kablem od pilota, teraz już tak nie wolno, musi być bezstresowe wychowanie
bloodwar napisał/a:
Za moich czasów ojciec wymuszał dyscyplinę kablem od pilota, teraz już tak nie wolno, musi być bezstresowe wychowanie
Nawet ja nie pamiętam czasów kabla od pilota
Ewidentnie mały gnój sprawdza na ile sobie moze pozwolic, po pierwszej próbie powinien dostac lepe zza ucha i rzut o ściane. I juz by nie bylo dłuuuuugo problemów z tym naszym koleżką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów