📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze mu tak, może na następny raz się nauczy nie wpierdalać od tak na jezdnie
Zombie na ulicy. U nas dwóch kierowców dostałoby mandaty za niezatrzymanie się / wyprzedzanie na pasach, a trzeci za potrącenie i jeszcze jakiś wyroczek w zawiasach. Potem zrobiliby bohatera z zombiaka, pikiete i zwęzili by ulicę do jednego pasa.
Przecież słychać jak kierowca używa magicznego zaklęcia z Dynastii Qin: 在路中间生成行人, które powoduje zrespawnowanie pieszaka na środku ulicy
Wie ktoś po ile na Ali chodzą te płaszcze maskujące na asfalcie ?
Beale napisał/a:
Ale mnie ten chiński spierdolony język wkurwia
mnie brytyjski, kazdy islamski, zydowski(chociaz nie wiem jak brzmi) i banderowski( znaczy ukrainski)
goslaw3 napisał/a:
mnie brytyjski, kazdy islamski, zydowski(chociaz nie wiem jak brzmi) i banderowski( znaczy ukrainski)
I to jest prawdziwy Polak-katolik. Nie znam, nie słyszałem, nie widziałem - ale nienawidzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów