📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Aktorzy jak wszyscy celebryci są jechani przez prasę ile wlezie, czepiają się ich na każdym kroku, o każdy włos na nodze, pryszcza na czole i resztkę na zębach. Facet wyszedł i też im pocisnął, jednak nie wykroczył poza ICH GRANICĘ PRZYZWOITOŚCI w swoich żartach. Mają dystans to się śmieją, osobiście bym pewnie się ugotował na miejscu, może dlatego nie ja tam siedzę.
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Aktorzy/ artyści też ludzie. A dystans do siebie trzeba mieć.
Ja pierdole, gala satyrycznie, ciekawie i oryginalnie poprowadzona, to ktoś się przypierdala o nienawiść i ludzie ciskają sobie za poglądy w komentarzach. Czy was nie pojebało? Filmik przedni, dowcipy choć cięte miały cieszyć i cieszyły większość. Koleś nawet sobie ciskał za co ma plus. Czy uważam się za ciemny lud, bo mnie to śmieszyło? NIE.
"@up up w przeciwienstwie do ciebie oni maja poczucie chumoru i troche dystansu do siebie!" Tak pacanie chumoru...
pati609 napisał/a:
"@up up w przeciwienstwie do ciebie oni maja poczucie chumoru i troche dystansu do siebie!" Tak pacanie chumoru...
wybacz ale nie wszyscy sa tak doskonali i ociekajacy zajebistoscia jak Ty.
@kajtol, miałem coś napisać ale mi się odechciało. Tak, życie na benefitach a Ty zapierdalaj w Polsce za gówno, ja sobie zrobię wykształcenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów