📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aktorzy jak wszyscy celebryci są jechani przez prasę ile wlezie, czepiają się ich na każdym kroku, o każdy włos na nodze, pryszcza na czole i resztkę na zębach. Facet wyszedł i też im pocisnął, jednak nie wykroczył poza ICH GRANICĘ PRZYZWOITOŚCI w swoich żartach. Mają dystans to się śmieją, osobiście bym pewnie się ugotował na miejscu, może dlatego nie ja tam siedzę.
Mi się podoba takie coś. Ogólnie ten człowiek nie tylko tutaj miał okazję prowadzić galę (i przy okazji trochę pośmiać się z tego całego światka).
Aktorzy/ artyści też ludzie. A dystans do siebie trzeba mieć.
Aktorzy/ artyści też ludzie. A dystans do siebie trzeba mieć.
Ja pierdole, gala satyrycznie, ciekawie i oryginalnie poprowadzona, to ktoś się przypierdala o nienawiść i ludzie ciskają sobie za poglądy w komentarzach. Czy was nie pojebało? Filmik przedni, dowcipy choć cięte miały cieszyć i cieszyły większość. Koleś nawet sobie ciskał za co ma plus. Czy uważam się za ciemny lud, bo mnie to śmieszyło? NIE.
"@up up w przeciwienstwie do ciebie oni maja poczucie chumoru i troche dystansu do siebie!" Tak pacanie chumoru...
pati609 napisał/a:
"@up up w przeciwienstwie do ciebie oni maja poczucie chumoru i troche dystansu do siebie!" Tak pacanie chumoru...
wybacz ale nie wszyscy sa tak doskonali i ociekajacy zajebistoscia jak Ty.
@kajtol, miałem coś napisać ale mi się odechciało. Tak, życie na benefitach a Ty zapierdalaj w Polsce za gówno, ja sobie zrobię wykształcenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów