Wszyscy jesteśmy pojebani na swój sposób ale wy już przeginacie ....
sadistic.pl/ruskie-to-twarde-chlopaki-vt157384.htm
W większości gwiazdy same z siebie robią pośmiewisko. I rozczaruję Cię, w tym roku Gervais nie poprowadzi gali.
Bo mali, ciency ludzie
Twoja stara tak nie twierdzi...
Ludzie, patrzcie, jaki jestem zabawny! Pokażę, jakim jestem głupkiem i obrażę wszystkich na widowni. Ciemny lud (czyt. np kajtol) to kupi. Przecież to tak fajnie upodlić innych, bogatszych, co to im się lepiej powodzi. Jestem nieudacznikiem = wyśmieję tego, co odniósł sukces; jemu będzie gorzej, a mi lepiej. Dramat polega na tym, że ci na widowni też się śmieją (choć są obrażani), a szefowie tej TV zatrudnią tego samego faceta w przyszłym roku. Bo mali, ciency ludzie się z tego cieszą.
Kto to jest ten kajtol? kajak? kajtek? Chyba ci w dekiel przygrzało tatuś od tej spinki Swoją drogą facet nikogo specjalnie nie obraża, lekko zaczepia, wszyscy to traktują jako satyrę... Ale nie czerpak wyczuł w tym podłość i nienawiść
Kto to jest ten kajtol? kajak? kajtek? Chyba ci w dekiel przygrzało tatuś od tej spinki Swoją drogą facet nikogo specjalnie nie obraża, lekko zaczepia, wszyscy to traktują jako satyrę... Ale nie czerpak wyczuł w tym podłość i nienawiść
Gość, który przybrał ksywę "kajtol", taką ksywę przybrał. C**j mi do tego. A że zjebal? Trudno.
@mario7778 Masz rację, są w przeciwieństwie do mnie ze swoim poczuciem "chumoru".
który przybrał ksywę "kajtol", taką ksywę przybrał
Inteligent...
I dla Ciebie "Pan Kajetan".
Inteligent...
I dla Ciebie "Pan Kajetan".
Jesteś śmieciem niegodnym odpowiedzi. Aaaaaa!
Banie przybądź!
Kajtol, a tak poważnie. Podpisałbyś się pod tym? Pod tym stand-uperem? Pod tą nienawiścią, jaką głosi dla kasy? Powiedz "TAK" i już mnie nie ma. Jakbyś był aktywnym uczestnikiem tego komercyjnego forum...
Czerpak też pizda, pewnie też prują Cię w nocy, dlatego tak żarem srasz.
Zamknąć ryje i spać gimbaza. Dobranoc.
Dostrzegam natomiast bezczelność i chamstwo w połączeniu z nieźle skrojonym sarkazmem oraz, najogólniej, dobrymi tekstami.
Odpowiadając na Twoje pytanie:
tak, podpisałbym się.
Bo tak naprawdę aktorzy to w większości banda nadętych idiotów, przez co przyjemniej patrzy się jak ktoś uciera im nosa. I tu nie chodzi o to "że im w życiu wyszło". Bill Gates, Warren Buffet, James Watson, Francis Crick, a nawet Alexander Fleming to nazwiska, którym "wyszło" (trudno powiedzieć o Jobsie albo Hemingwayu, że im się powiodło w życiu... ). I do nich raczej społeczeństwo nic nie ma.
Albo inaczej. Przyjemniej się patrzy jak Hamilton wypada z trasy, aniżeli Button. I nie tylko dlatego, że jest czarny (w sumie Button jest rudawy ), a dlatego, że jest straszliwie zarozumiały.
snksnake- przyjedź do Polski, londyńska pizdo, a zostawię ci odcisk mojej pedalskiej pieści na twoim skundlonym emigracją zarobkową ryju.
to była gimbaza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów