18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
czerpak 2012-12-13, 23:44
Ludzie, patrzcie, jaki jestem zabawny! Pokażę, jakim jestem głupkiem i obrażę wszystkich na widowni. Ciemny lud (czyt. np kajtol) to kupi. Przecież to tak fajnie upodlić innych, bogatszych, co to im się lepiej powodzi. Jestem nieudacznikiem = wyśmieję tego, co odniósł sukces; jemu będzie gorzej, a mi lepiej. Dramat polega na tym, że ci na widowni też się śmieją (choć są obrażani), a szefowie tej TV zatrudnią tego samego faceta w przyszłym roku. Bo mali, ciency ludzie się z tego cieszą.
Zgłoś
www_miromiko_pl 2012-12-14, 0:02 2
a o największych gwiazdach światowego kina jak mroczkowie, karolak , liszajowska , adamczyk zapomniał ... szkoda
Zgłoś
mario7778 2012-12-14, 0:05 42
@up up w przeciwienstwie do ciebie oni maja poczucie chumoru i troche dystansu do siebie!
Zgłoś
seaven 2012-12-14, 0:15 2
@up,up,up i srap ( bez sensu te @up )

Wszyscy jesteśmy pojebani na swój sposób ale wy już przeginacie ....
Zgłoś
czerpak 2012-12-14, 0:20 1
@mario7778 Masz rację, są w przeciwieństwie do mnie ze swoim poczuciem "chumoru".
Zgłoś
kajtol 2012-12-14, 0:21 2
czerpak, iście wysublimowane masz poczucie humoru, skoro piwa stawiasz takim gównom:
sadistic.pl/ruskie-to-twarde-chlopaki-vt157384.htm

W większości gwiazdy same z siebie robią pośmiewisko. I rozczaruję Cię, w tym roku Gervais nie poprowadzi gali.

Cytat:

Bo mali, ciency ludzie

Twoja stara tak nie twierdzi...
Zgłoś
czerpak 2012-12-14, 0:56
kajtol napisał/a:

Twoja stara tak nie twierdzi...

No proszę... Wylazło... I śmierdzi...
Zgłoś
Z................y 2012-12-14, 1:53 4
czerpak napisał/a:

Ludzie, patrzcie, jaki jestem zabawny! Pokażę, jakim jestem głupkiem i obrażę wszystkich na widowni. Ciemny lud (czyt. np kajtol) to kupi. Przecież to tak fajnie upodlić innych, bogatszych, co to im się lepiej powodzi. Jestem nieudacznikiem = wyśmieję tego, co odniósł sukces; jemu będzie gorzej, a mi lepiej. Dramat polega na tym, że ci na widowni też się śmieją (choć są obrażani), a szefowie tej TV zatrudnią tego samego faceta w przyszłym roku. Bo mali, ciency ludzie się z tego cieszą.

Kto to jest ten kajtol? kajak? kajtek? Chyba ci w dekiel przygrzało tatuś od tej spinki Swoją drogą facet nikogo specjalnie nie obraża, lekko zaczepia, wszyscy to traktują jako satyrę... Ale nie czerpak wyczuł w tym podłość i nienawiść
Zgłoś
wroneq 2012-12-14, 1:59
przecież są napisy....
Zgłoś
czerpak 2012-12-14, 2:10
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Kto to jest ten kajtol? kajak? kajtek? Chyba ci w dekiel przygrzało tatuś od tej spinki Swoją drogą facet nikogo specjalnie nie obraża, lekko zaczepia, wszyscy to traktują jako satyrę... Ale nie czerpak wyczuł w tym podłość i nienawiść

Gość, który przybrał ksywę "kajtol", taką ksywę przybrał. C**j mi do tego. A że zjebal? Trudno.
Zgłoś
kajtol 2012-12-14, 2:17 1
czerpak napisał/a:

@mario7778 Masz rację, są w przeciwieństwie do mnie ze swoim poczuciem "chumoru".

Cytat:

który przybrał ksywę "kajtol", taką ksywę przybrał

Inteligent...

I dla Ciebie "Pan Kajetan".
Zgłoś
czerpak 2012-12-14, 2:27
kajtol napisał/a:

Inteligent...

I dla Ciebie "Pan Kajetan".

Jesteś śmieciem niegodnym odpowiedzi. Aaaaaa!
Banie przybądź!

Kajtol, a tak poważnie. Podpisałbyś się pod tym? Pod tym stand-uperem? Pod tą nienawiścią, jaką głosi dla kasy? Powiedz "TAK" i już mnie nie ma. Jakbyś był aktywnym uczestnikiem tego komercyjnego forum...
Zgłoś
snksnake 2012-12-14, 2:55 1
@Kajtol, kajetan? jakie pedalskie imię.

Czerpak też pizda, pewnie też prują Cię w nocy, dlatego tak żarem srasz.

Zamknąć ryje i spać gimbaza. Dobranoc.
Zgłoś
kajtol 2012-12-14, 3:03 11
Nie widzę w jego tekstach ani grama nienawiści.

Dostrzegam natomiast bezczelność i chamstwo w połączeniu z nieźle skrojonym sarkazmem oraz, najogólniej, dobrymi tekstami.

Odpowiadając na Twoje pytanie:
tak, podpisałbym się.

Bo tak naprawdę aktorzy to w większości banda nadętych idiotów, przez co przyjemniej patrzy się jak ktoś uciera im nosa. I tu nie chodzi o to "że im w życiu wyszło". Bill Gates, Warren Buffet, James Watson, Francis Crick, a nawet Alexander Fleming to nazwiska, którym "wyszło" (trudno powiedzieć o Jobsie albo Hemingwayu, że im się powiodło w życiu... ). I do nich raczej społeczeństwo nic nie ma.

Albo inaczej. Przyjemniej się patrzy jak Hamilton wypada z trasy, aniżeli Button. I nie tylko dlatego, że jest czarny (w sumie Button jest rudawy ), a dlatego, że jest straszliwie zarozumiały.

snksnake- przyjedź do Polski, londyńska pizdo, a zostawię ci odcisk mojej pedalskiej pieści na twoim skundlonym emigracją zarobkową ryju.
to była gimbaza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów