📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziewczynka mogła podejść i mu przypierdolić a ten by sie wyjebał na plecy - wtedy filmik był by dobry.
Zamiast worka mogłaby być maczeta na sznurku
Jednak reklama zrobiona przez hakera nie jest fajna. Jeśli takie suchary przechodzą to czas zastanowić się nad przyszłością portalu.
Kto w ogóle daje piwo za takiego gniota?
Podpis z dupy :< obstawiam, że masz z 13-15 lat.
Inhis napisał/a:
Kto w ogóle daje piwo za takiego gniota?
JA
Gorsze badziewia tutaj lądują
Komu się nie podoba zawsze może kliknąć poniżej:
http://www.sadistic.pl/usun_konto.htm
Dzieciak macha torebką. Nie jest to śmieszne, nie jest sadystyczne, nie widzę w tym żadnego głębokiego przekazu... Jeszcze żeby ten dzieciak jakiś dziwny był, ale jak na jego wiek to nie zachowuje się jakoś nadzwyczajnie... Aż ciśnie się na usta CO TO KUR*A JEST?!
angel napisał/a:
JA
Komu się nie podoba zawsze może kliknąć poniżej:
http://www.sadistic.pl/usun_konto.htm
Lepiej by było żebyś ty usunął konto skoro ci się to podoba. Zaniżasz poziom.
Jak ci się nie podoba to nie oglądaj -nikt cię do tego nie zmusza.
Nie podoba się nie stawiaj piwa i tyle a nie wylewaj swoich żali.
Może sam coś ciekawego wrzucisz a nie tylko krytykujesz.
Nie podoba się nie stawiaj piwa i tyle a nie wylewaj swoich żali.
Czyli mam nie oglądać żadnych filmików? Niby skąd mam wiedzieć, czy filmik jest dobry? Chyba trzeba go najpierw zobaczyć... Krytykuję, bo przecież od tego jest możliwość dodania komentarzy.
angel napisał/a:
To znaczy, że możemy tu robić śmietnik i wrzucać byle gówno? Bez jaj Panowie (i panie)... Nie mówię już, że to jest Sadsitic i wszystko co tu ląduje musi być gore, ale czasami wypadałoby się zastanowić nad celem wrzucenia gniota tego typu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów