Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Pojeb w białym rumaku
~Velture • 2019-10-27, 10:48
Jakiś cwel w starym mercedesie ( ) próbuje się dowartościować wyskakując do baby na skuterze.

Od 0:35 chyba, że chcecie obejrzeć wcześniejsze frustracje nagrywającego i debila z meśka.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
SirMajkel 2019-10-27, 14:51 1
proszę nie mylić kiblarzy lub motopizdy z motocyklistami. Kiblarze to zazwyczaj jakieś gimbo-młokosy co o przepisach nawet nie słyszeli.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
T................h 2019-10-27, 15:02 2
Jebnąć kurwie azem po oczach, to skończy kwicząc na krawężniku zapluty jak czterolatek z porażeniem mózgowym
Zgłoś
ziajos 2019-10-27, 15:08 2
Oponka napisał/a:

jeżdżą na tych kiblach - myślą, że są panami dróg, odpierdalają jakiś szajs, a potem się dziwią, że ktoś wyskakuje do nich z pyskiem. wszystkie jednoślady powinny zostać zdelegalizowane. skończyłoby się motopizdeczkowanie

Bardzo proszę po 25 latach (bezwypadkowym) jazdy na motocyklu o wypierdalanie.
Zgłoś
Byku35 2019-10-27, 15:19 1
TranzystorWyklęty napisał/a:

Regulamin jest dla wybranych. Jedni mogą mieć permanentnego bana praktycznie za nic, inni mogą robić co chcą.

młody, tobie jeszcze nie przysługuje
Ja tu jestem od 2008 albo od 2007 nawet
setki kont zbanowanych, IP blokowali
Teraz już jestem duży i mam tu staż, już nie troluje może trochę se przeżywam ale to pikuś

patrz przezwe cię i nie dostanę bana

ty chuju rudy

widzisz
Zgłoś
RadosnyRabarbar 2019-10-27, 16:11 1
Jebać motopizdy i tyle
Zgłoś
ZaSwojePiję 2019-10-27, 16:38
Byku35 napisał/a:

młody, tobie jeszcze nie przysługuje
Ja tu jestem od 2008 albo od 2007 nawet
setki kont zbanowanych, IP blokowali
Teraz już jestem duży i mam tu staż, już nie troluje może trochę se przeżywam ale to pikuś
patrz przezwe cię i nie dostanę bana
ty chuju rudy
widzisz

Haha. Ja jade na drugim koncie tutaj, a na tym juz mam kilka ostrzezen i w sumie nie wiem za co.
Velture co bedzie jak wbije max ostrzezen?
Ban permanentny, czy czasowy?
Zgłoś
~Velture 2019-10-27, 17:04
ZaSwojePiję napisał/a:

Haha. Ja jade na drugim koncie tutaj, a na tym juz mam kilka ostrzezen i w sumie nie wiem za co.
Velture co bedzie jak wbije max ostrzezen?

To zależy kto wbija

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
X................3 2019-10-27, 19:09
Debil, co on kurwa myśli że zrobi jej jak ona ma kask, jak ja bym jechał z tyłu, to podszedłbym do typa w kasku i wyjebałbym mu z głowy, po czym szybko wsiadł na skuter i odjechał.
Zgłoś
T................y 2019-10-27, 21:12
ZaSwojePiję napisał/a:

Kiedyś, grupa modów, która tu była od początku, dawała bana na miesiąc. Później gimba z przerostem ego się dobrała do władzy i im dłużej masz konto, tym bardziej prawdopodobne, że zablokują całkowicie. IP może chyba zablokować tylko admin, mod raczej nie ma takich uprawnień.
Zgłoś
gabriel0 2019-10-27, 22:03
Hah. Zesrali się jedni i 2-dzy. Obrońcy motopizd i mercedesów.
Udany dzień.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Micu 2019-10-27, 22:53
Tyle emocji, i i dynamicznych scen, nie wytrzymam... muszę wsiąść na skuter i urwać komuś lusterko w korku.
Zgłoś
Smokw 2019-10-27, 23:10
Oponka napisał/a:

jeżdżą na tych kiblach - myślą, że są panami dróg, odpierdalają jakiś szajs, a potem się dziwią, że ktoś wyskakuje do nich z pyskiem. wszystkie jednoślady powinny zostać zdelegalizowane. skończyłoby się motopizdeczkowanie

Przecież to koleś w mercedesie odwalił masakrę na początku, gdyż zagroził zdrowiu i życiu innych uczestników nieumiejętnym wyprzedzaniem. Tego to już nie łaska zobaczyć?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów