18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Pojeb w białym rumaku
~Velture • 2019-10-27, 10:48
Jakiś cwel w starym mercedesie ( ) próbuje się dowartościować wyskakując do baby na skuterze.

Od 0:35 chyba, że chcecie obejrzeć wcześniejsze frustracje nagrywającego i debila z meśka.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
tadek899 2019-10-27, 10:58 39
zawsze mam mieszane uczucia przy takich filmikach. Operator kibla vs. sebix cwaniak w swoim gruzie, jednych i drugich nie szanuje
Zgłoś
Halman 2019-10-27, 10:58 6
mamy nagrane, mamy nagrane, bedziesz na jutube... kurwa.. gorzej niz dzieci
Zgłoś
Oponka 2019-10-27, 10:58 15
jeżdżą na tych kiblach - myślą, że są panami dróg, odpierdalają jakiś szajs, a potem się dziwią, że ktoś wyskakuje do nich z pyskiem. wszystkie jednoślady powinny zostać zdelegalizowane. skończyłoby się motopizdeczkowanie
Zgłoś
silwerbalk 2019-10-27, 12:07 1
Ja pierdole że mu się chciało wskakiwać z samochodu z ryjem. Ja bym tylko rzucił przez okno pierdolnij się na łeb i pojechał dalej a nie zajerzdzał drogę i skakał.kilo kosiarki są wkurwiające
Zgłoś
Byku35 2019-10-27, 12:07 17
HAL9000/2 napisał/a:

mamy nagrane, mamy nagrane, bedziesz na jutube... kurwa.. gorzej niz dzieci

nie debilu
mają nagrane i śmiało mogą gościa udupic za to co zrobił
Zgłoś
Halman 2019-10-27, 12:17 1
Byku35 napisał/a:

nie debilu
mają nagrane i śmiało mogą gościa udupic za to co zrobił

i jak widać wcale nie dali na youtuba - debilu.
Zgłoś
~Velture 2019-10-27, 12:25 1
Byku35 napisał/a:

nie debilu

HAL9000/2 napisał/a:

debilu.

Regulamin napisał/a:

4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.

Ładnie, ładnie. W5 + W5. Wygrywacie kumulację

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-10-27, 12:47 8
Kiblarze którzy chyba czekali żeby coś nagrać vs dorosły facet jeżdżacy autem wartym niecałą miesięczną pensje.
Czyli frustracja vs frustracja.
Zgłoś
Szangti 2019-10-27, 13:27 2
~Velturałkę napisał/a:

To sadistic a nie pudelek.
A ja Cie obrażę bardziej:
- szKODniku, UBywatelu PRL.
Zgłoś
Tom9310 2019-10-27, 13:48 1
Ja jako motocyklista (czyt. sadistic - motopizdeczka) nie raz mam taką sytuację na drogach, każdy motocyklista to potwierdzi że jak się wyjedzie to zawsze trafi się ktoś kto wymusi, zajedzie, wyjedzie itp. Nieraz używa się klaksonu, nieraz ręką pokaże. Ale człowiek rozumny zrozumie, tak samo Ja zrozumiem że mi ktoś wytnie błąd bo jak każdy mam prawo popełnić. Ale gość tutaj w aucie to typowy Sebuś, jaśnie pana obrazili..
Zgłoś
T................y 2019-10-27, 14:15 5
Velturałkę napisał/a:

Regulamin napisał/a:
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.

Regulamin jest dla wybranych. Jedni mogą mieć permanentnego bana praktycznie za nic, inni mogą robić co chcą.
Zgłoś
kretowicz14 2019-10-27, 14:21 1
Oponka napisał/a:

jeżdżą na tych kiblach - myślą, że są panami dróg, odpierdalają jakiś szajs, a potem się dziwią, że ktoś wyskakuje do nich z pyskiem. wszystkie jednoślady powinny zostać zdelegalizowane. skończyłoby się motopizdeczkowanie

To równie dobrze można powiedzieć o 50% kierowców samochodów, pedalarzy i innym ugruntowaniu społecznym.
Ocena sytuacji jest ciężka, nie wiemy co było wcześniej i dla czego ich koleś gonił.
Takie krzyczenie jak jebany nic nie rób z pewnością pomoże w tej sytuacji i naprawi wszystkim szkody moralne.
Przyjebał się, to się przyjebał, niby mieli nagrane, a pewnie to co od jebali, to nie udostępnili...
Zgłoś
Halman 2019-10-27, 14:21
TranzystorWyklęty napisał/a:

Regulamin jest dla wybranych. Jedni mogą mieć permanentnego bana praktycznie za nic, inni mogą robić co chcą.

wieloletni staż tutaj i czasami można przymknąć oko..
Zgłoś
TheAndyboy888 2019-10-27, 14:49 3
Oponka napisał/a:

A ty co, łańcuch za długi, że do komputera się dorwałaś?
Z filmiku akurat łatwo można wywnioskować, że kierowca mercedresa to taka sfrustrowana pizda, bo jeździ złomem za 1000zł (ważne, że mercedes) i myśli, że wszyscy mu mają ustępować na drodze miejsca. Te marki samochodów (Mercedes-Benz, BMW, VW czy Audi) to takie typowe, które przyciągają jak magnes tych największych debilów i mówię to z własnych obserwacji tego, co widzę na drogach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów