18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
mesjans 2018-05-23, 16:45 5
W takich chwilach przydaje się spory kamień. Chowasz kamerkę, otwierasz szybę boczną i sru w szybę tylną chamowi. Jakby się poskarżył policji to się mówi "panie władzo a weź i dorzuć kamieniem przy 90km/h w tylną szybę auta z naprzeciwka, przecież to nie możliwe".
Zgłoś
e................2 2018-05-23, 17:01 2
spokojnie na legalu mógł przyfasolić
Zgłoś
edek.bajzel 2018-05-23, 19:17 4
Velture napisał/a:

Znów te wieśniackie teksty o zobaczeniu się na jótóbe...

i dobrze że ta kurwa wylądowała na youtube, bo tekie cwele właśnie zasługują na właściwy komentarz wobec swojego debilnego zachowania
Zgłoś
czerczil 2018-05-23, 19:27
jak jechal tym mercem przed pierwszym tirem, nasz bohater powinien go dcisnac zestawem do barierek, spuscic porzadny wpierdol i byc moze ta menda nastepnym razem nie odjebala by takiego numeru.
Zgłoś
siwybis 2018-05-23, 19:32 2
Skoro te krzyżówki kurwy z milicjantem mają ograniczenie do 90 to niech każdy taki chuj jedzie równo 90 i nie trzeba się będzie wyprzedzać. Dużo jeżdżę po kraju i czasami naprawdę mam ochotę niejednego pedała co blokuje autostradę na kilka kilometrów, wywlec z auta i obić ale dostał bym wyrok jak za człowieka.
Zgłoś
emperorzbigniew 2018-05-23, 19:54
Chciałem zapytać kolegów przy tej okazji - czy film z takiego rejestratora jest jakimś dowodem w razie kolizji? Jak wygląda to w praktyce?

I nie chodzi mi o wrzucanie na jutuba czy szeryfowanie - po prostu czy ma to realny sens.

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
bloodwar 2018-05-23, 20:32
@emperorzbigniew - jest dowodem, policja sama apeluje żeby wysyłać filmiki z osobami drastycznie łamiącymi przepisy (a nagłe, nieuzasadnione zatrzymanie od kilku lat też już jest opisane w kodeksie), jedyne za co nie mogą wystawiać mandatu to prędkość bo do tego trzeba fotoradar z atestem mieć

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Shill666 2018-05-23, 20:56
Ja na takie i podobne zagrywki innych kierowców mam sporo ciężkich nakrętek do śrub tuż pod ręką. Zawsze woreczek czy w kubku na drzwiach trochę jest. Nie zdarzyło mi się do tej pory, żebym nie zdążył skorzystać. Jak widzą, że coś rzucam i im po aucie grzechocze trochę złomu, to następuje szybka ucieczka. No i w razie W mam sytuację ze zdarzenia na wideorejestratorze. Polecam technikę z rzucaniem nakrętkami, śmiesznie jest.

"Paradoksalnie, więcej motopizd, to mniej motopizd..."
Zgłoś
Budrys2000 2018-05-23, 20:59
co to jest to "najutuba"? słyszę to w wielu filmach
Zgłoś
Xian5 2018-05-23, 21:28
WB 7776L i jedziemy z gnojem
Zgłoś
Toperson 2018-05-23, 22:00
Kogo nie wkurwiają wyprzedzające siebie Tiry, gdzie jeden jedzie 91 a drugi jebane 91.00002 i zajmuje mu to przy dobrym ukształtowaniu terenu 8 minut, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Tiry na tory kurwa !!!
Zgłoś
dziadek8724 2018-05-23, 22:15
emperorzbigniew napisał/a:

Chciałem zapytać kolegów przy tej okazji - czy film z takiego rejestratora jest jakimś dowodem w razie kolizji? Jak wygląda to w praktyce?

I nie chodzi mi o wrzucanie na jutuba czy szeryfowanie - po prostu czy ma to realny sens.

Oczywiście, że jest dowodem. Miałem taką sytuację niedawno i gdyby nie nagranie z mojego wideorejestratora to gościu, który wjebał mi się przed maskę jadąc pod prąd i omijając kolumnę prawidłowo stojących na światłach samochodów, odjechałby bezkarnie. Gliniarze przecierali oczy ze zdziwienia i kierowca dostał mandat. Kamerki w każdym samochodzie!
Zgłoś
Argeusz 2018-05-23, 22:34 1
Większość tirow niby ma te blokady założone na 90km/h, ale coraz częściej na autostradach widzę tiry jadące 110 a nawet 120 km/h. Mają za to jakieś kary na kontroli, czy tego nie sprawdzą?

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
kothletino 2018-05-23, 23:57
2018 największa możliwa groźba - "jesteś już kurwa na jutubie".
Zgłoś
brick121 2018-05-24, 0:46
Pół biedy że się wyprzedzają godzinę co oczywiście wkurwia! Gorzej ze wpierdla ci się glizda TIRowska prawie przed maskę chociaż jeździsz 120 lub 140 jak przepisy mówią... pierdolenie typu „kolego inaczej byś gadał jak byś dużym samochodem pojeździł” mnie nie przekonuje. Nikt nie kazał zostawać amebą zawodową... tfu! Kierowcą chałturnikiem, czy jakoś tak.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów