📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto szczelał?
Masturbator18 napisał/a:
Kto szczelał?
Niedoszły kierowca. Tylko dlaczego spierdolili z tego auta?
Bambrych napisał/a:
bo prowadzenie tak zaawansowanego cudu techniki białego człowieka jakim jest samochód jest ponad siły negra
Bambrych napisał/a:
kurwa bo skrzynia manualna hahahaaaaaaaaaaaa
Wszystko co katolickie jest pojebane. Ameryka to tylko wierzchołek góry lodowej.
baronturbina napisał/a:
Wszystko co katolickie jest pojebane. Ameryka to tylko wierzchołek góry lodowej.
Nie rozpędzaj się, bo ci się turbinka rozklekocze i będzie gwizdać.
Ktos mi powie co tu sie stało? Oni wsiedli jakiś losowy strzał i uciekli w 3? I czemu to wyglada jakby ta babka dostała
jestemnikim napisał/a:
Ktos mi powie co tu sie stało?
co tu wyjaśniać? napisałem że to pojebany kontynent..
Cipczan napisał/a:
Nie rozpędzaj się, bo ci się turbinka rozklekocze i będzie gwizdać.
Będę i nic na to nie poradzisz.
Halman napisał/a:
Pojebana ta katolicka ameryka łacińska...
Żebyś kurwa wiedział,
Tam te skurwysyny w jednej ręce z przodu trzymają Biblię, a w drugiej za plecami maczetę.
baronturbina napisał/a:
Nie będę polemizował, bo nie ma o czym, Ciemny lud i ich mitologia.
Ostatnio był zajebisty serial dokumentalny na Polsat Viasat History, " pt. „Miejsce zbrodni: starożytność”.
Przy jednym z odcinków, w EPG widniał opis: "Odcinek o starożytnym żydowskim, wędrownym kaznodziei, który prawie umarł na krzyżu".
Nie kierowca strzelał tylko pasażer, jedyny co miał broń. Wsiadając do auta nacisną przypadkowo cyngiel, rozwaliło szybę i potargało babce włosy. Zesrały się małolat i uciekły.
Nie Biblię tylko krzyżyk, albo inny medalik. Po grzyba im Biblia jak nie potrafią czytać. Z biblią to latają w USA, przysięgi składają, a Żydzi i islamici to już w ogóle popierdoleni, książka ma większa wartość niż człowiek, czy tam ichniejszy prorok " w piśmie jest zapisane..."
Suckday napisał/a:
Żebyś kurwa wiedział,
Tam te skurwysyny w jednej ręce z przodu trzymają Biblię, a w drugiej za plecami maczetę.
Nie Biblię tylko krzyżyk, albo inny medalik. Po grzyba im Biblia jak nie potrafią czytać. Z biblią to latają w USA, przysięgi składają, a Żydzi i islamici to już w ogóle popierdoleni, książka ma większa wartość niż człowiek, czy tam ichniejszy prorok " w piśmie jest zapisane..."
Heliar napisał/a:
Nie Biblię tylko krzyżyk, albo inny medalik.
Widziałem film dokumentalny o kolumbijskim więzieniu.
Kolo szedł jak gdyby nigdy nic z wypożyczoną Biblią przed nosem i w momencie zaczął napierdalać gostka pod ścianą samorobną kosą w bebech.
Nie ważne jak jest, ważne, że chciałem oddać jaka tam jest mentalność.
palec na spuście i wymachiwanie bronią. No jak to się mogło skończyć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów