18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Pojebana!
k................s • 2018-02-09, 12:45
Chyba widzisz mnie z daleka

Kierowca robił co mógł, ale mu się nie udało

W sumie to do 20 sekundy, potem dla pasjonatów komentarzy.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2018-02-09, 12:49 17
Znowu napiszę coś nie do pomyślenia dla statystycznego furmana z paseratti ale w takiej sytuacji nie objeżdża się pieszego tylko hamuje bo nie wiadomo co pojeb odpierdoli.
Prokurator będzie miał wyjebane na tłumaczenie, że chciołem jom objechoć ale mnie wskoczyła pod pasacika...
Zgłoś
poligon6 2018-02-09, 12:51 8
Wyrok byłby srogi, wszak to uszczuplenie dochodów ojca inkasenta.
Zgłoś
józekdeluxe 2018-02-09, 13:00 43
Ładny ma głos ta pasażerka. Mogłaby mi pierdolić nad głową
Zgłoś
ProVVe 2018-02-09, 13:08 2
Tej babie przydałby się wyjść i najebać pasem po piździe... Na bank jakiś ochotnik, który lubuję się w geriatrii się znajdzie
Zgłoś
endrjuZlasu 2018-02-09, 16:08 10
Abraxus napisał/a:

Znowu napiszę coś nie do pomyślenia dla statystycznego furmana z paseratti ale w takiej sytuacji nie objeżdża się pieszego tylko hamuje bo nie wiadomo co pojeb odpierdoli.
Prokurator będzie miał wyjebane na tłumaczenie, że chciołem jom objechoć ale mnie wskoczyła pod pasacika...

a to nie jest tak że jej wina bo ona nie ma prawa wejść w tym miejscu na drogę?
Zgłoś
albazsanagycjib 2018-02-09, 16:14
Dokładnie, jej wina i chuj. Nie wolno jej było tamtędy przełazić, żaden ubezpieczyciel nie wypłaciłby jej z tytułu takiego zdarzenia odszkodowania.
Zgłoś
Nemayu 2018-02-09, 16:50 5
Było ponad 100m do pasów? Było, więc mogła przejść, ale zrobiła to chujowo.
Skończcie pierdolić, że nie mogła skoro mogła i inni też mogą, dlatego wydeptali ścieżkę, ba, nawet położyli chodnik.
Wymusiła pierwszeństwo i tyle.

PS: Kierowcy tak bardzo się spieszyło by zatrzymać się na pasach razm z innymi, że za wszelką cenę nie chciał zwolnić. Jak by mu się wjebał tir przed maskę to hamował by bez zastanowienia, ale jak chodzi o pieszego to najlepiej w niego przyjebać, a później się na niego wydrzeć.

Mógł zwolnić zatrąbić i pojechać dalej. Bez emocji...
Zgłoś
tarcer123 2018-02-09, 17:12 1
Widzisz mnie z daleka. Aha i przeoralbym mu te paniusie obok za sam glos.
Zgłoś
ZatoX 2018-02-09, 17:22 4
Nie można przechodzić kiedy jest droga oddzielona pasem zieleni, droga dwujezdniowa. Btw. od tego ma wiadukt jebana klępa. Ale nie bo ciężko po schodach wejść.
Zgłoś
EdmundKemper 2018-02-09, 17:50
Czas na kebab.
Zgłoś
korowiow777 2018-02-09, 17:51 4
Znam to miejsce bardzo dobrze, samochody z górki tam naprawdę szybko zapierdalają. Ale takie są babcie. Mój najlepszy numer jaki widziałem to przy Galaxy na wysepce tramwajowej gdy było jeszcze przejście podziemne 80- letnia babka na dwóch kulach przetaczała się przez barierki wprost pod samochody. Widok niezapomniany. barierka miała jakieś 1,20 m wysokości...
Zgłoś
Radbug 2018-02-09, 17:52
Ciekawe jakiego kompa dostał, peceta?
Zgłoś
koło_zamachowe 2018-02-09, 18:04
chcial nakrecic afere, zmienilby na prawy pas pizda i po sparwie, baba zadowolona ze zdążyła do spozywczaka no i kierowca ze nikomu nie naubliżał hah
Zgłoś
Wiewór 2018-02-09, 18:26 2
endrjuZlasu napisał/a:

a to nie jest tak że jej wina bo ona nie ma prawa wejść w tym miejscu na drogę?

Nie jest tak. Polskie prawo nie dopuszcza rozjeżdżania ludzi przechodzących w nieprawidłowym miejscu. Po drugie primo nie wskoczyła pod auto tylko przechodziła.
Mówiłem, że napiszę rzecz nie do przetrawienia

Nemayu napisał/a:

Było ponad 100m do pasów? Było, więc mogła przejść, ale zrobiła to chujowo.
Skończcie pierdolić, że nie mogła skoro mogła i inni też mogą, dlatego wydeptali ścieżkę, ba, nawet położyli chodnik.
Wymusiła pierwszeństwo i tyle.

PS: Kierowcy tak bardzo się spieszyło by zatrzymać się na pasach razm z innymi, że za wszelką cenę nie chciał zwolnić. Jak by mu się wjebał tir przed maskę to hamował by bez zastanowienia, ale jak chodzi o pieszego to najlepiej w niego przyjebać, a później się na niego wydrzeć.

Mógł zwolnić zatrąbić i pojechać dalej. Bez emocji...

Wszystko się zgadzam ale droga jest dwujezdniowa więc pieszy nie może przechodzić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem