📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
~_Yarko_ napisał/a:
Musiało boleć.
Chcialem skomentowac, ale chyba lepszego komentarza nie wymysle. Piwko!
Niech w końcu ktoś im zaproponuje "wygraj w rosyjską ruletkę 15 razy pod rząd challange".
Jak lubisz slyszec skomlejace zwierze z bolu do tego bobo to tak jestes sadolem, tylko na ulicy sie lepiej tym ie chwal bo sie trafi taki co ci to samo zrobi i ty bedziesz skomlal.Chcialem skomentowac, ale chyba lepszego komentarza nie wymysle. Piwko!
Kolejny popierdolony chellenge dla popierdoleńców.
Przestancie tu wpuszczac te pojebane czelendze , jestescie na rowni z tymi czarnymi malpami . Jest tyle interesujacych sadolowych tematow a wy kurwa te tik-tokowe zjebane czelendze tu wstawiacie. Idzta w chuj pajace.
Obathis napisał/a:
jak słysze te muzyke, to mnie az wstrząsa, kurwasz jego mać !!!
Mnie także. I ten syntezator mowy.
Brakuje jeszcze na pierwszym planie jakiejs osoby na automatycznym green screenie reagującej przerysowanie na materiał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów