📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pojebane to jest, ale u nas też w któreś tam święte, święta robią palmy, które nie wyglądają jak palmy. Im większa, tym podobno lepsza. Może te dwie fascynacje wysokością, mają coś że sobą wspólnego?
co za banda debili. xD
czego oni się spodziewali, budując taką konstrukcję? to ich ten mityczny program kosmiczny? xD
mnie to się marzy by z pustaków takie coś zbudowali.
oglądałbym.
czego oni się spodziewali, budując taką konstrukcję? to ich ten mityczny program kosmiczny? xD
mnie to się marzy by z pustaków takie coś zbudowali.
oglądałbym.
Linii wysokiego napięcia nie było ale liczyłem mocno na jebnięcie pioruna. Mocno się rozczarowałem...
Bić się nie umieją... Jedzą rękoma i publikują fejkia ale za te wierze to ich lubię... To jest jedno prawdziwe co ich ratuje i w moich oczach za te wierze są spoko. To dobra faza. Reszta to gówno w ganesie i krypto pedalstwo hindusowe.
To jest lepsze niż zabawa w patyk i kółko, umieją się dziadki bawić
Matt napisał/a:
Z przyzwyczajenia wypatrywalem lini wysokiego napiecia, a tutaj niespodzianka.
Ja też........pierwsze o idą...
Ooo zaraz jebnie....
Ciekawe ilu popiesci...prąd
I wypatrywałem kabla z napięciem
A tu....lipa
Jestem zawiedziony.....
Dziobal123 napisał/a:
No myślałam, że coś ich strzeli... I czekałam a tu bez rewelacji 😡
Co ma wisieć, nie utonie.
Pomyśleć, że to najludniejszy kraj.
O co tu chodzi
Oni się nigdy kurwa nie nauczą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów