Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
M................0 2024-11-03, 2:06 2
Pojebane to jest, ale u nas też w któreś tam święte, święta robią palmy, które nie wyglądają jak palmy. Im większa, tym podobno lepsza. Może te dwie fascynacje wysokością, mają coś że sobą wspólnego?
Zgłoś
viking19 2024-11-03, 2:24 1
co za banda debili. xD
czego oni się spodziewali, budując taką konstrukcję? to ich ten mityczny program kosmiczny? xD
mnie to się marzy by z pustaków takie coś zbudowali.
oglądałbym.
Zgłoś
fasi34 2024-11-03, 2:31
Linii wysokiego napięcia nie było ale liczyłem mocno na jebnięcie pioruna. Mocno się rozczarowałem...
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2024-11-03, 2:36 1
Bić się nie umieją... Jedzą rękoma i publikują fejkia ale za te wierze to ich lubię... To jest jedno prawdziwe co ich ratuje i w moich oczach za te wierze są spoko. To dobra faza. Reszta to gówno w ganesie i krypto pedalstwo hindusowe.

Niezmanipulowany
Zgłoś
Kriski 2024-11-03, 2:43
Tam to w ciemno można obstawiać że coś pierdolnie.
Zgłoś
amba88 2024-11-03, 7:40
Co to kurwa jest? Święto mega stalca, kto większego zrobi?
Zgłoś
Hetman_Wielki 2024-11-03, 8:23
to dzien palmowy czy jakie swieto ? moze popielec?
Zgłoś
Skrzek007 2024-11-03, 8:44
Olśniło mnie. Na kogo się to wypierdoli ten będzie miał farta najbliższy rok... jeśli przezyje
Zgłoś
zbigniewz 2024-11-03, 10:16
Dobrze że tam prądu nie mają
Zgłoś
darek1234 2024-11-03, 13:56
To jest lepsze niż zabawa w patyk i kółko, umieją się dziadki bawić
Zgłoś
SADISTICOsADZISZTIC 2024-11-03, 14:06
Matt napisał/a:

Z przyzwyczajenia wypatrywalem lini wysokiego napiecia, a tutaj niespodzianka.

Ja też........pierwsze o idą...
Ooo zaraz jebnie....
Ciekawe ilu popiesci...prąd
I wypatrywałem kabla z napięciem
A tu....lipa
Jestem zawiedziony.....
Zgłoś
Haw_haw 2024-11-03, 14:43
Dziobal123 napisał/a:

No myślałam, że coś ich strzeli... I czekałam a tu bez rewelacji 😡

Co ma wisieć, nie utonie.
Zgłoś
Latissimus 2024-11-03, 16:03 1
Pomyśleć, że to najludniejszy kraj.
Zgłoś
TylkoMajonezPomorski Wczoraj 0:11
O co tu chodzi
Zgłoś
Zjebix6789 Wczoraj 1:01
Oni się nigdy kurwa nie nauczą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów