Czekamy w takim razie jak zdechnie towarzysz Piotrowicz i Kryże z PiS.
Może będziemy mieli w końcu szczęście i sprawiedliwość spotka tych starych ubeków.
Uważaj żeby od twojej klątwy ze 3/4 lewicy nie powypadały odbyty.
Uprzedzam z góry: nie, nie głosowałem na PiS.
Uważaj żeby od twojej klątwy ze 3/4 lewicy nie powypadały odbyty.
Uprzedzam z góry: nie, nie głosowałem na PiS.
Tak stary 3/4 lewicy siedziało w sądach i skazywało opozycję za bolszewii na kryminał
Pojebało ci się z pisem. Tak kapenke.
tak zwana poprawność polityczna...
Ja pierdole i gliny puszczają ich wolno . albo mieli dobrą bajkę dla glin albo serio jakiś performence albo gliny nie chcą się użerać z nawąchanymi na komendzie
Tam to normalka, nie będą się z brudasami użerać. Hyena tu wrzucił składankę sadistic.pl/t/538653
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNiestety hameryka fajna jest tylko w filmach. Ale jak, najbardziej jestem za takimi akcjami ponieważ iż aczkolwiek tudzież gdyż sami sobie do tego dążą. Tak jak i afrykańskie niemcy tak i biała francja
Coś chyba z Tobą nie tak, skoro jesteś za rozróbami, jak jakiś antifiarz czy inne gówno, które sieje rozpiździel wkoło dla samej przyjemności płynącej z robienia innym, uczciwie pracującym ludziom, pod górkę?
Większość normalnych ludzi ma nieco bardziej wysublimowane i pokojowe podejście do życia, płynące ze zwykłej logiki niegenerowania niepotrzebnych problemów, które należałoby rozwiązać.
Miejsce świrów jest w wyspecjalizowanych placówkach. Niezależnie od koloru skóry tego debila z kijem. Jak ktoś ma nierówno pod deklem, to należy zakładać, że jest niebezpieczny dla otoczenia i może uderzyć w każdej chwili, w każdego.
Tak stary 3/4 lewicy siedziało w sądach i skazywało opozycję za bolszewii na kryminał
W sądach siedzą ci których aktualnie sprawująca władza do tego powołała i z którymi ma po drodze.
Za czasów SLD multum byłych UB uniknęło odpowiedzialności, właśnie dlatego że mieli swoich znajomków u władzy.
Absolutnie nie twierdzę że co innego robił AWS, PO, PiS, chociaż ci ostatni to już przekroczyli wszelkie granicę.
Oni wszyscy są tacy sami, jak to śpiewał Kazik: "różnica jest tylko taka że jedni mówią że pewno Boga nie ma, a drudzy mówią że jest" i nie bądź naiwny myśląc że dzisiejsza "lewica" to co innego co dawne SLD, bo są tacy młodzi i mądrzy i tacy zupełnie inni.
Choć przyznaje że i tak są 100x lepsi niż PiS.
Trochę off top, ale chyba warto:
"Z niekłamana radością informuję, że w Szwecji odszedł na łono Stalina, czyli zdechł, żydowski sędzia stalinowski stefan michnik" - czytała Krystyna Czubówna
Czyli co?! Szechter nie pozdrowi brata??
liczymy na prawo serii...
Mów za siebie obszczymurze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów