📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kolejny odcinek "z kamerą wśród zwierząt"
tylko gdzie jest Gucwiński? albo chociaż komentarz Czubównej...
Niestety hameryka fajna jest tylko w filmach. Ale jak, najbardziej jestem za takimi akcjami ponieważ iż aczkolwiek tudzież gdyż sami sobie do tego dążą. Tak jak i afrykańskie niemcy tak i biała francja
Venice Beach?
Trochę off top, ale chyba warto:
"Z niekłamana radością informuję, że w Szwecji odszedł na łono Stalina, czyli zdechł, żydowski sędzia stalinowski stefan michnik" - czytała Krystyna Czubówna
bercisko napisał/a:
Trochę off top, ale chyba warto:
"Z niekłamana radością informuję, że w Szwecji odszedł na łono Stalina, czyli zdechł, żydowski sędzia stalinowski stefan michnik"
liczymy na prawo serii...
Dorastałem w czasach gdy nagrywano Beverly hils 90210, USA wydawało się wtedy bajką dziś bardziej koszmarem, ale chuj im w dupę, boli tylko że takie standardy wkraczają do Europy
a kiedyś ten kraj wydawał mi sie taki fajny...
To było jakieś 50-70 lat temu... W międzyczasie od tego dobrobytu już tam dawno łby z dupami zawartością pozamieniali...
Halman napisał/a:
liczymy na prawo serii...
Czekamy w takim razie jak zdechnie towarzysz Piotrowicz i Kryże z PiS.
Może będziemy mieli w końcu szczęście i sprawiedliwość spotka tych starych ubeków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów