Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ten świat ma iść do przodu jak są takie czarnuchy, lewaki, pedały, tęczowi, weganie i inni zjebani...
Ci wszyscy, ktorych wymieniles to jednostki nietuzinkowe, reszta to pospulstwo,,,
Ci wszyscy, ktorych wymieniles to jednostki nietuzinkowe, reszta to pospulstwo,,,
Pospólstwo to nie zna swojego języka. Włącz poprawianie pisowni chociaż.
Grubo wcześniej.
Teraz muszą niszczyć swoją własność, bo świat (!) czeka na kolejne dowody opresyjności białych...
(Kurwa, dokąd emigrować? Islandia? Przylądek Horn? Są jeszcze jakieś normalne w miarę miejsca?)
„Murzynów już całkiem pojebało”
Grubo wcześniej.
Teraz muszą niszczyć swoją własność, bo świat (!) czeka na kolejne dowody opresyjności białych...
(Kurwa, dokąd emigrować? Islandia? Przylądek Horn? Są jeszcze jakieś normalne w miarę miejsca?)
Nowa Zelandia
Nowa Zelandia
Meanwhile in Poland...
Nowa Zelandia
pojebało ? meczet na meczecie. Nie pamiętasz strzelaniny tam
Złapali murzyna, benzyna pod ręką, a gdzie gorący finał ją się pytam? Ci indianie to jednak powinni się od afrykańczykow czegoś nauczyć.
Nie mieli ogumienia pod ręką
pojebało ? meczet na meczecie. Nie pamiętasz strzelaniny tam
Strzelanina była, tylko jakoś to nie muslimy robiły bałagan. Od zagłębia mahometańczyków do Nowej Zelandi jest drogo, daleko i mały socjal. Jeżeli ktoś tam się zadomowił, to raczej z tych bogatszych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów