📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Xenomorph08 napisał/a:
Fajna sprawa te głośniki na infradźwięki. Serio możnaby kogoś tym zabić. Ale tylko trzeba zdobyć taki głośniczek
każdy głośnik, który ma możliwość zejścia z częstotliwością poniżej 16Hz (niektóre osoby mogą słyszeć znikomo te 20Hz, których uczyli w szkole, więc przyjęto, że infradźwięki zaczynają się poniżej 16Hz). zazwyczaj są to dość duże głośniki. poszukaj sobie, na pewno nawet na allegro można znaleźć
Conscribo napisał/a:
a mnie martwi, że dubstep zaczyna robić się trendy i zaczynają tego słuchać gimgówna, mimo, że nie odróżniają tego od d'n'b. Będą łaziły stada emo gówien i każdy dubstepy w uszach, bo to jest cool i trendy. Oby tylko nie zeszło to wszystko na jakiś komercyjny poziom
Na szczęście BM nigdy to nie dotknie ^^
normalna reakcja na to gówno -.-
@dlugi991.
To co podałeś to nawet dubstepem jest. To IDM.
@cons.
No niestety taka prawda Najgorsze w tej popularności dubstepu jest to, że jeśli słuchasz tego, bo Ci się podoba i słuchałeś od dawna to teraz gdy powiesz, że słuchasz dubstepu to od razu Cię zaszufladkują.
Swoją drogą, zawsze byłem bardziej w stronę dubstepów typu Blasta - Murda Skank.
To co podałeś to nawet dubstepem jest. To IDM.
@cons.
No niestety taka prawda Najgorsze w tej popularności dubstepu jest to, że jeśli słuchasz tego, bo Ci się podoba i słuchałeś od dawna to teraz gdy powiesz, że słuchasz dubstepu to od razu Cię zaszufladkują.
Swoją drogą, zawsze byłem bardziej w stronę dubstepów typu Blasta - Murda Skank.
Taką fajną E28 zapaskudzili...
Pomysł na alarm bardzo fajny, jakbym miał konkretniejszy sprzęt też bym coś takiego ustawił na osobnym radiu.
Pomysł na alarm bardzo fajny, jakbym miał konkretniejszy sprzęt też bym coś takiego ustawił na osobnym radiu.
<3 i tyle...
gówniarze słuchają stepów bo są fajne w sumie moja 15letnia kuzynka przeze mnie zaczęła słuchać stepów ale odróżnia dobrą produkcję od syfu :|
pozdro dla tych co to kumają i może do zobaczenia w maju w Poznaniu
gówniarze słuchają stepów bo są fajne w sumie moja 15letnia kuzynka przeze mnie zaczęła słuchać stepów ale odróżnia dobrą produkcję od syfu :|
pozdro dla tych co to kumają i może do zobaczenia w maju w Poznaniu
a więc to jest ten wasz dubstep? ja pierdole.. rzeczywiście jakieś kpiny
Lumpy1, i co będziesz robił w tym poznaniu? wił się w rytm tego gówna? powodzonka
Lumpy1, i co będziesz robił w tym poznaniu? wił się w rytm tego gówna? powodzonka
Hehehe, śmieją się gdy gimbusy religii bronią a jak ktoś wyjedzie z innym gatunkiem muzyki to jako pierwsi się plują. Metale, hipokryty jedne.
Możecie mnie nazwać ignorantem, ale dla mnie to zwykłe techno-polo. Ale to tylko mój gust.
kurwa! skonczcie pierdolic juz o tych gatunkach muzycznych. Osobiscie sam lubie sobie zryc banie dubstepem czasami, ale moge tez posluchac innych gatunkow, nie oceniajcie muzy po tym jak ja slyszycie tylko po tym ile artysta w nia wlozyl pracy, oceniajcie po tym czy cos jest dla kasy czy dla pasji i przestancie kurwa hejtowac wszystko i wszystkich. Troche kurwa szacunku dla siebie i innych.
Saia napisał/a:
No, z tym szufladkowaniem to prawda niestety
Rusko i koniec!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów