📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trampolina z drutu kolczastego pomysłowe milo popatrzeć
Widowisko dla prawdziwego sadola. Zajebista sprawa. Proponuję podłączyc to jeszcze pod minimum kilkaset Volt.
alucard321 napisał/a:
Widowisko dla prawdziwego sadola. Zajebista sprawa. Proponuję podłączyc to jeszcze pod minimum kilkaset Volt.
Kilkaset to za dużo, chyba, że źródło o niskiej wydajności prądowej a la elektryczny pastuch
mgiuliemo napisał/a:
Kilkaset to za dużo, chyba, że źródło o niskiej wydajności prądowej a la elektryczny pastuch
O to to!
Teraz czekam na skoki do basenu z kwasem solnym!
pazuzu napisał/a:
Chyba to był prekursor
Oglądałem ten filmik i ten z góry.
Pod tym, co Ty wrzuciłeś krew leje się z kolesia momentalnie.
Pod postem- ani kropli.
Hmmm
Zielony Skurwiel w akcji
- Karol Strasburger
Teraz czekam na skoki do basenu z kwasem solnym!
Ług drogi kolego. Ług jestem dużo lepszy w rozpuszczaniu. Kwas jest przereklamowany. Apropos przypomniał mi się stary kawał:
Hans zabrał zasłużonych żydów z obozu na miejski basen który wpierw wypełnił kwasem poczym rozkazał żydom do niego wskakiwać. Jeden z nich wskakuje po czym opanowując ból mówi: "Hans, ale ty nas rozpuszczasz."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów