18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
xiro 2019-02-25, 20:35 9
i tak lepsza walka niz niektorych polskich bokserow
Zgłoś
S................i 2019-02-25, 20:45 11
No lecimy z klasykiem - najebali by większości Sadoli.
Zgłoś
aras_pl 2019-02-25, 21:03 1
Cios produkujący
Zgłoś
skywalker75 2019-02-25, 21:31 1
w tym wieku to chyba nie zdrowe ?

czarna fortuna
Zgłoś
freaky 2019-02-25, 21:39 3
skywalker75 napisał/a:

w tym wieku to chyba nie zdrowe ?

Przyjmowanie ciosów na głowę jest niezdrowe bez względu na wiek.
Zgłoś
klucha121 2019-02-25, 22:49 1
Spodziewałem się jakiegoś mudżina co wyskoczy z partyzanta od tyłu...a tu zonk!
Zgłoś
Apakalolo 2019-02-25, 23:01 1
czysto hipotetycznie zwróćmy tym panom 50lat życia (do momentu, aż byli "piękni i młodzi") ciekawe czy ta rechocząca gawiedź też by się tak śmiała... Niestety Nas tez to czeka... będą się z Nas śmiać
Zgłoś
Arathnmor 2019-02-25, 23:50 1
Chyba byli wagi piórkowej, 60 lat wcześniej. Na emerytowanych bokserów to raczej nie te ruchy.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Hellraiser 2019-02-26, 1:00 1
Still better than mma
Zgłoś
McQurwa 2019-02-26, 1:10 1
Gołota w ostatniej rundzie gorzej wyglądał!

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
lysout 2019-02-26, 7:59 1
Jeszcze brakuje komentarzy tych kolesi, którzy komentują Kompromitację Sztuk Walki.
Zgłoś
Akki11 2019-02-26, 8:00 1
Jakby teraz jakiś gimnazjalista (wiem, już gimnazjów nie ma, chodzi mi o zobrazowanie grupy wiekowej) dostał taką pacynką, pewnie by się popłakał.
Czeka nas ciekawy czas
Zgłoś
El Caudillo 2019-02-26, 17:27
ktoś tam chyba podniósł wiek emerytalny czy coś
Zgłoś
bzyk1357 2019-02-26, 19:39
Fame MMA 3, - zapowiedź
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów