18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Pojedynek gigantów.
KrisCFC • 2016-03-16, 10:57
Ku uciesze mojej, ku uciesze waszej,
Zamieszczam znów filmik na tej stronie naszej.
Jest to filmik ostry, ostry niczym żyleta,
Na filmie jest bójka, brak cycków, napleta.
Brutalny cios gościa, odpowiedź drugiego
Wojna, mortal kombat, nie przeżyjesz tego!
Więc wrażliwy widzu, filmik ten omijaj;
Dwóch pojebów na zadupiu leje się po ryjach.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shadok 2016-03-16, 11:28 7
Uuuu, klapek spadł, już po nim.
Zgłoś
sars80 2016-03-16, 12:51
wiem że wygrany jest chory, ale klate ma jak strój rugbysty
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2016-03-16, 12:57 19
Widzisz Kriss, zazwyczaj czytam opisy filmików, żeby patrzyć czy warto go odpalać. Jak widze Twoje wierszyki to ich nie czytam bo są naprawde nie pasujące tu, nie ma tu fascynatów poezji, zabawnych fraszek czy czegośtam.

Po prostu wrzucasz materiał, można powiedziec bez opisu i trzeba go odpalić, a jak sie nie spodoba to straciliśmy właśnie 1:21 życia, które chcieliśmy poświecić na relaks.

Materiał średni ale trzeba było go zobaczyć zeby wiedziec o chuj chodzi.

Mam pomysł, zróbcie sobie jakis temat zbiorczy z sadolowymi walkami na wierszyki. Każdy kto bedzie chciał pocisnąć komus poetycznie bedzie mógł to zrobić, a każdy zainteresowany tym bedzie piwkował i bedzie zabawnie dla pewnej grupy i wszyscy bedą szczesliwi. A opisy tematów zostaw normalnemu potocznemu Polskiemu językowi.
Podczas opisu jak najkrócej opisz co sie dzieje w materiale.

Bo mnie te wierszyki wkurwiają...!
Zgłoś
Irenvelle 2016-03-16, 13:13 3
On mu jebal genkidame, energie mial ze sciany.
Zgłoś
sars80 2016-03-16, 14:23 2
nikodemie szulcu. masz piwo na pocieche
Zgłoś
Novik 2016-03-16, 14:29
nie oglądać patosów z brazylii
Zgłoś
myjek 2016-03-16, 16:45 9
Nikodemie Szulcu,
czy nasze wierszyki...
Wzbudzają w Tobie złość
i nerwowe tiki?
Nie jesteś osamotniony
w świecie malkontentów,
Ja też mam trochę dość
wierszowych impotentów.
Do tego trzeba pasji,
i odrobiny chęci,
Nie jak Sadolowi,
Poeci z chuja wzięci.
I tym samym rozpoczynam
wierszykową wojnę,
Bo więcej w swoim życiu,
Chujowej poezji nie pojmę,
Wyzywam was parówy,
Zbierzcie swoje siły,
Bo nie moje pięści,
A rymy będą was biły.
Zgłoś
Rozchędażacz 2016-03-16, 21:04 8
Nikodem_Szulcc napisał/a:

Widzisz Kriss, zazwyczaj czytam opisy filmików, żeby patrzyć czy warto go odpalać. Jak widze Twoje wierszyki to ich nie czytam bo są naprawde nie pasujące tu, nie ma tu fascynatów poezji, zabawnych fraszek czy czegośtam.

Po prostu wrzucasz materiał, można powiedziec bez opisu i trzeba go odpalić, a jak sie nie spodoba to straciliśmy właśnie 1:21 życia, które chcieliśmy poświecić na relaks.

Mam pomysł, zróbcie sobie jakis temat zbiorczy z sadolowymi walkami na wierszyki. Każdy kto bedzie chciał pocisnąć komus poetycznie bedzie mógł to zrobić, a każdy zainteresowany tym bedzie piwkował i bedzie zabawnie dla pewnej grupy i wszyscy bedą szczesliwi. A opisy tematów zostaw normalnemu potocznemu Polskiemu językowi.

A ja uważam, że ostatnia moda na wierszyki jest powiewem świeżości na tym portalu i zupełnie nowym doświadczeniem. Zamiast zbędnego opisu, Kris wstawił wierszyk, ba, on go sam ułożył a więc wykazał się pewną inwencją twórczą a to dowód na to, że jemu jak i innym autorom rymowanek zależy na tym, żeby materiał sprzedał się jak najlepiej, no bo wkładają w to dodatkowy wysiłek. Pochwal się waść swoją twórczością, czy tylko potrafisz włazić komuś za dupę i z egoistycznym nastawieniem do świata wytykać innym co Ci się nie podoba?
Zgłoś
KrisCFC 2016-03-16, 23:25 4
Nikodem_Szulcc napisał/a:

Czy wierszyki tu pasują to jest rzecz gustu - a o gustach się nie dyskutuje.
A czy nie ma tu fascynatów poezji nie wiesz, bo nie znasz wszystkich użytkowników, ot dowód -> Ja lubię poezję.

Cytat:

Wchodzisz na sadola by się zrelaksować?
Nalej lepiej wody gorącej do wanny, i sobie w niej poleż słuchając muzyczki odprężającej.

Cytat:

A opisy tematów zostaw normalnemu potocznemu Polskiemu językowi.

Jak najkrócej to masz opisane w tagach.

Cytat:

To zaparz sobie melisę i tak jak mówiłem, wanna, gorąca woda, muzyka...
Zgłoś
v................0 2016-03-17, 6:47 1
Typek w białym chciał być miły, pomagał temu w czarnym odksztusić kluchę, a tamten mu wyjebał niewdzięcznik.
Zgłoś
ubulekkk 2016-03-17, 9:11 1
Kapcie spadły. Stwierdzam zgon.
Zgłoś
Xoreth 2016-03-17, 9:43 3
Nawet na dzisiejsze standardy
Materiał jest słaby
gdzie są araby,
gdzie cycki,
gdzie kraby?
evviva l'arte
i choć nie szukam zadymy
to chuja warte
są wasze rymy.
Zgłoś
Goger 2016-03-17, 9:48
Wszystko spoko ale o chuj chodzi z tym wierszykiem ? co to poczytaj mi mamo czy sadol ?
Zgłoś
KrisCFC 2016-03-17, 10:13 6
Goger napisał/a:

Wszystko spoko ale o chuj chodzi z tym wierszykiem ? co to poczytaj mi mamo czy sadol ?

Z wierszykiem nie chodzi o chuj,
Tylko o finezję.
Będę zatem nią was wkurwiać,
Pisując pseudo-poezję.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem