Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................q
2012-05-11, 10:20
Z tyksem to ja... nieważne
r................9
2012-05-11, 10:23
Jakich debili dają do tego programu, co 2 dresik pod blokiem odpowie na większość. ;c
G................z
2012-05-11, 10:28
oni chyba kręcą się koło szkół specjalnych.. innego wytłumaczenia nie ma.
na niewiedzę występujących.
Kozaki w skorach to moi cwiczeniowcy na polibudzie...
Pojedynek wygrały umysły ścisłe, bo za humanistów podawali się debile, którzy po prostu nie rozumieją matematyki.
Jaki wstyd, obawiam się, że teraz jest taki poziom wiedzy. Moja koleżanka 2 lata młodsza ode mnie nie wie kiedy był chrzest Polski, Grunwald, I i II WŚ. Jest umysłem ścisłym, ale to żadne usprawiedliwienie
L................e
2012-05-11, 11:19
ta brunetka po prawej stronie kuby z nocnego nagrania calkiem fajna. ;> szkoda tylko ze glupia w c🤬j..
rav4ever napisał/a:
Jaki wstyd, obawiam się, że teraz jest taki poziom wiedzy. Moja koleżanka 2 lata młodsza ode mnie nie wie kiedy był chrzest Polski, Grunwald, I i II WŚ. Jest umysłem ścisłym, ale to żadne usprawiedliwienie
Dokładnie.
Inny przykład. Nie zdać matury z matematyki i tłumaczyć że jest się humanistą. By nie osiągnąć na maturze 30%(15pkt) trzeba być naprawdę mało inteligentną osobą.
N................z
2012-05-11, 11:25
Zastanawiam się skąd oni ich biorą.....albo kurde tacy zestresowani są albo debile....bo nie widzę innego wytłumaczenia.
Nie wierze, że jestem produktem systemu edukacji z tego samego kraju co prezentowani debile.
uwielbiam juz tego gościa w zielonym ;D
Gosc w zielonym zrył mi banie Xd
C................9
2012-05-11, 12:53
To jest tak zrobione ze jak znajdą kogoś kto zna odpowiedzi na wszystkie pytanie to tego nie wyemitują, bo nie będą mieli oglądalności, ludzie chcą oglądać debili żeby podbudować samoocenę.
Heh zadają humanistom humanistyczne pytania i dziwią się, że ci potrafią na nie lepiej odpowiedzieć od ścisłych. Primo. Secundo: jakby was w kamera w galerii złapała i zaczęła pytania zadawać, to większość z was również by małpiego rozumu dostała. Tak się ludzie przed nią stresują.